Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csámbor

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küldte: F. Patrik..
csámbor 2011.06.21 21:43:12
@mrgumby1: úgyvan.... menő közhelyes oltás..... -.-'
Azt adom! Hallgasd, szenvedj! 2011.06.19 07:00:00
Küldte: egy kiwi..
Itt a Lángoló Gitárokon már írtunk arról, hogy az Angertea annyira szerencsésen ismerkedett össze Neil Kernon producerrel, hogy a barátkozásnak közös munka lett a vége. Kernon olyan zenekarok lemezein dolgozott karrierje során, mint a Nevermore, a Cannibal Corpse, a Nile, a Deicide…..
Hogy egy régi klasszikus nehogy az örökkévalóság szürkés, ködös homályába vesszen ..
csámbor 2011.01.08 19:23:36
NE ESS PÁNIKBA! 0 óra 2 perc 2010.12.25 00:02:00
Viszlát Uram!   Keerem! Több, mint fél éve nem írtam! (jó kifogás) :) Azóta sokat változtam jellemben, gondolkozásmódban, átalakult a társaság ami körülvesz,(persze Rozi maradt) komolyabb embereket ismertem meg, komoly barátokra tettem szert. Rengeteg dolog történt velem…..
NOS! Elég rég írtam! Túl sok jó nem történt velem, de rossz sem! Voltam 2szer buliban (mondjuk, hogy jók voltak).Valamelyik nap azon gondolkoztam, hogy vajon más emberek, hogy látják a szineket? Lehet, hogy ami nekem zöld az másnak olyan, mint nekem a sárga? Elgondolkodtató...…..
SZARKAVARÓ   Olyan állatfaj aminek az a perverziója, hogy kibasz valakivel. Többek között humanoid alkatú. Főbb jellemvonása, hogy olyasmit is tud az áldozatáról amiről még ő sem. Külsejéről keveset tudni, rejtőzködik, váratlanul támad és senki sem tudja elmondani, hogy…..
  "Bármily szomorú is, a leány nem jutott el a telefonig, hogy beszámolhasson valakinek a felfedezésrõl, mert egy szörnyen ostoba katasztrófa meggátolta benne; a megoldás így mindörökre elveszett. Ez a történet nem a leányról szól." Milyen rossz így mindennek az…..