Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ablakos Ő szintén

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minőségi ajtóhoz minőségi kilincs. Keresse akciónkat Győrben az Ablakabb Bt-nél. Beltéri ajtó Győrben nagy választékban az Ablakabb Bt-nél...
Ablakos Ő szintén 2016.01.06 18:42:18
Beltéri ajtó Győr Az Ablakabb ráerősített arra, hogy beltéri ajtó választéka az egyszerű dekorfóliás ajtó és CPL ajtó mellett a modern kemény ajtófelületek mellett a természetes furnér ajtók piacán is elérhető árban kínáljon ajtókat. Egyszerűen nem bölcs dolog…..
Nem mondom történelmi pillanatnak, de úgy gondolom, fontos lépcsőfokhoz érkezett vállalkozásunk az Ablakabb Bt a hat-hét éve üzemelő előző honlapunk leváltásával. Előző (egyébiránt második) honlapunkat a kezdeti informatikusi beindítás és betanítás után szintén magam…..
Bocs, de most épp ezen mulat a fél ország. Az iskolákat egybe markoló KLIK (Klebelsberg Intézményfenntartó Központ) egyik íróasztalánál valaki kitalálta, hogy Pedagógiai Önértékelési Csoportokat kell létrehozni. Írt is erről egy 96 oldalas használati utasítást, de föl sem…..
Porta Doors -Porta KONCEPT ajtónk az eladási lista élén! Az Ablakabb Bt, mint a Porta Doors ajtógyártó győri képviselője a beltéri ajtók teljes vertikumát kínálja. Örvendetes tény, hogy a vásárlói trendek elindultak nálunk olyan irányba, hogy a megvásárolt ajtó…..
Sajnálatos tény, hogy a penész és a modern műanyag nyílászáró látszólag "kézen fogva" járnak. De vizsgáljuk meg közelebbről, valóban így van ez? A penész, mint jelenség valóban az ablakok szélein és az ablakok-falak csomópontjainál jelenik meg leginkább.…..
Ablakos Ő szintén 2011.11.22 19:02:27
@Gifted: Azt nem mondanám, hogy elszívás nélkül ez bárhogyan is működne. Ámbár a hideg levegő megfogalmazás nem egzakt, ugyanis az ablak bármely pontján melegebb a hideg, mint a környezetében kívül. Tehát befelé elindulni van miért. Ugyanakkor a poszt végén írom, hogy lehet bízni a gravitációra (társasházakban sok helyen van ilyen közös kürtős rendszer) DE tényleg hatékonyabb a páraszabályzott ventillátoros elvezetés.
Hogy "hamarosan folytatom", azt most év elejére tudom ígérni, mivel ezer a munka (hála a sorsnak...:-))
lásd még: www.ablakabb.huGarázskapuk Garázskapukat nemcsak Győrben és környékén, de északnyugat dunántúl mellett Ausztria és Szlovákia területére is szállítunk, referenciákkal rendelkezünk. Garázskapuink alapanyaga mindkét oldalon horganyozott, időjárásnak tökéletesen…..
Milyen nyílászárót szeretne? Ha nem biztos a választásában, segítek! Ha biztos, igyekszem elbizonytalanítani :-) A bal oldali szöveg mindegyikét komolynak látszóan publikálta az adott terület képviselője. A jobb oldali hozzászólást részint a "lássuk az érem másik oldalát",…..
Üdv! Ha nem szeret bla-bla-bla meséket olvasni, de érdekli egy kiváló ajtó, egyszerűen KATT IDE. A többieknek pedig: Örülök, hogy megoszthatom Önnel-Veled azon termékünkről ismereteimet, amit magam is megvásárolnék tőlem még ezekben a gazdasági (politikai-pénzügyi-manipulatív) válságos időkben…..
avagy Vulcanriders forevőr :-)   Gyönyörű tavaszi péntek délutánon gyülekezett      márkatársaságunk a székesfehérvári tecso (tudom hogy kell írni, de nem reklámozom aztat) parkolóban. Fényes és nem igazán hangtalan vasainkat magunk is megcsodáltuk,hát még az arra…..
MÉRETEZÉS: - Alaprajzról Az esetben a rajzon szereplő NÉVLEGES NYÍLÁSMÉRET PONTOS KIALAKÍTÁSA szükséges (egyszerű képlettel: 120 * 150 cm = 120 *150 cm), melyből a beépítéshez szükséges illesztési hézagokat és a párkányfogadót minden esetben levonjuk a gyártási méret…..