Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskutya

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés kivétellel sikerült összegyűjtenünk a jelenlegi hot-hatch kínálat színe-javát, hogy a királynak tartott Focus RS-sel szemben mutassák meg, mit tudnak. És ezúttal akadt versenypálya, na meg stopper. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
kiskutya 2009.12.08 10:52:39
@há zé: Az éles rendszerrel megegyező teszt rendszer horribilis összegbe kerülne.
Gondolom nem láttál még ilyet közelről. Ne egy windows mentéssel hasonlítsd össze. tesztrendszerekkel természetesen minden nagyobb szolgáltató rendelkezik de egy ekkora komplexitású rendszerben abszolúte nem kifizetődő 1:1 replikát használni.
kiskutya 2009.12.08 15:44:14
@há zé: A pénzkiszórással nem lőttél mellé :D
Viszont ama állításomat most is fenntartom, hogy nem rentábilis 1:1 replikát fenntartani egy ilyen komplexitású szolgáltatásnál annak fényében, hogy ugye milyen gyakran fordul elő egy krach. Pláne, hogy a tesztrendszert is ugyanolyan SLA-val kellene üzemeltetni.
Az viszont tény, hogy ezek után érdemes lenne átgondolni az ilyen típusú frissítések élesbe állítását.
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..