Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minek

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú vagyok...Nem kicsit...Törték már össze a szivem, de ez most kb ugyanolyan rossz...Csak hogy értsétek:Anno, kb 3 éve elkezdtem WoW-ozni...Nem hazudok, kb 150 különböző törtszerveren megfordultam fél év alatt...Aztán megtaláltam a Tauri szervereket, azon belül is a Reborn-ra…..
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
Naiv ügyfél kénytelen volt autót váltani, mert a taxis GPS nélkül még a Lágymányosi hidat sem találta volna meg, nemhogy a Művészetek Palotáját:Velem a héten hétfőn történt egy érdekes eset, ami bár nem egy nagy szám, de mégis úgy gondolom, hogy legalább egy választ…..
Minek 2010.09.07 05:55:57
Az se lehet semmi, amikor el kell mondani, hogyan kell oda menni.

Idézet a MÜPA honlapjáról:

A Művészetek Palotája pontos címe:
1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Hogyan juthat ide? Segítünk!

Autó

A Soroksári úton a Boráros tér felől:
Hogy elkerüljék a lámpáknál a torlódást, javasoljuk, hogy már a Boráros térnél hajtsanak le a Soroksári úttal párhuzamos szerviz útra, vagyis a Lechner Ödön fasorra. Amennyiben mégsem ezt a megoldást választják, lehajtási lehetőség van a Lechner Ödön fasorra a Haller utcánál és a Vágóhíd utcánál is. Innen – az épületet balról megkerülve – a Laczkovich utca vezet a Művészetek Palotája mélygarázsához.

A Soroksári úton Soroksár felől:
A Vágóhíd utcai kereszteződésnél nem lehet nagy ívben balra kanyarodni az épülethez, ezért jobbról hurokkal kell ráhajtani a Vágóhíd utcára és egyenesen keresztezni a Soroksári utat, majd balra tartva a Laczkovich utcán át lehet eljutni a Művészetek Palotája mélygarázsáig.

A Könyves Kálmán körúton a Népliget felől:
A Lurdy Háznál jobbra kell lekanyarodni a Mester utcára, majd balra, a Vágóhíd utcára, melynek végén a Soroksári utat egyenesen keresztezve kell balra kanyarodni a Laczkovich utcára a mélygarázshoz.

A Lágymányosi hídról Buda felől:
A hídról jobbra lekanyarodva a centrum felé vezető (bal) sávba kell besorolni, majd a Soroksári úton rögtön jobbra hurokkal ráhajtani a Vágóhíd utcára, és egyenesen keresztezve a Soroksári utat lehet visszakanyarodni a Laczkovich utcára, amely egészen a Művészetek Palotája mélygarázsáig vezet.
Subba A nap képe: A pokol kapuja 2010.06.01 01:50:00
Az Agatha nevű trópusi vihar egyik tornádója csinálta közben leesett rengeteg csapadéknak köszönhetően "lyukadt ki" ilyen csinosan Guatemala City Kettes Zóna nevű városrésze. (Az eset nem azonos a három évvel ezelőttivel.) Nem kamu. Ez talán egy kicsit 'shoppoltnak…..
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
Soha-soha nem lehet megunni a Bukás-feldolgozásokat. Most éppen a Média Hungary vs. Generál Média-fightra készült egy szerintünk fasza feldolgozás, voltak részek, amin fetrengtünk a röhögéstől. Holman Endre, a Generál Média vezére Hitler képében vall az össze nem jött Fall…..
Minek 2010.05.18 15:15:55
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
Mi mindannyian egyéniségek, akarom mondani régi motorosok vagyunk a szakmában, ezért magabiztosan jelenthetjük ki, hogy híres emberek erőszakos halála szinte automatikusan vonzza a konteókat. Természetesen nem vagyunk ostobák: nem akarjuk azt állítani, hogy egy mezei, futottak még…..
A konteósok (a Voynich-kézirattal foglalkozó poszt kommentjeinek tanúsága szerint) igencsak kedvelik a régi kéziratok megfejtésével összefüggő feladatokat. Mai kínálatunk egy hasonlót mutat be, noha ebben az esetben nem is az írás tartalma a kérdés (ezt már nagyjából…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Minek 2010.02.22 09:41:28
@Droopy79: Itt az igazság, ez első olvasatra kiderül a cikkből.
Ilyen önéletrajzzal, még egy egyszerű állásinterjúra sem hívnák be.
Ez egy nímand és kamu az egész élete.
Sajnos Magyarországon mindenki istenként néz arra, aki kint volt legalább egy hetet külhonban és minden szavát kész tényként kezelik.
Ismét eljött az évnek az a napja, amikor N. ügyfél szinte bármelyik méregdrága étteremben koncentráltan tömheti az arcába a kommunista vendéglátás minden precízen konzervált zamatát. Gáborék korán mentek, úgyhogy csak később derült ki, hogy a dohányzó részlegre kerültek…..
Martin Scorsese éppen a Viharsziget promóciójával van elfoglalva, németországi látogatása alkalmával egy riporter azonban nem a Dennis Lehane regényéből forgatott filmről kérdezte a rendezőt: "Mikor fog ismét egy Nagymenőkhöz hasonló maffiával foglalkozó produkciót…..
Minek 2010.02.15 07:50:39
@kompi: Abszolút egyetértek.
"Még 2008 végén volt arról szó,..."
Ja, hogy még csak 2010 van.
Nem csak a címet kellene elolvasni!
www.imdb.com/ link?
A Connecticut államban található New Havenben, az USA egyik leghíresebb egyeteme, a Yale University Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtárában (Rare Book and Manuscript Library) számos érdekesség áll a megfelelő engedéllyel rendelkező kutatók rendelkezésére. A rengeteg, nagy becsben…..
Minek 2009.12.16 07:56:25
Amikor, ilyen megfejthetetlen írásokról olvasok, akkor nekem mindig ez ugrik be:

budapestjovoje.freeblog.hu/archives/2009/01/22/A_Deak_teri_betucsempek_megfejtese_21/

Mondjuk 2000 év múlva megtalálják, hát nem irigylem őket. Persze esélyük sem lesz megfejteni. Azt gondolom, hogy néha mi is ilyesmivel állunk szemben.