Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amoursansespoir

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel számolunk be nektek egy új magyar online magazin születéséről: péntek óta elérhető a  Name X Change Magazin első száma. 36 minőségi blackbook és digitális vázlat 17 oldalon, kizárólag magyar firkászok tollából. A name exchange, vagyis névcsere régi graffitis…..
amoursansespoir 2010.04.04 16:42:22
"Hiányzol idelenn" - üzeni a közelmúltban elhunyt kollégájának egy elhagyott templom faláról. A fotók megtekinthetők nagyobb méretben a képekre kattintva. (via Rime - Jersey Joe Art Blog)..
A Los Angeles-i Rendőrség hétvégén őrizetbe vette a 32 éves Jason Williams-et, aki meghívott vendégként volt jelen a 33rd Graffiti Art Store rendezvényén. A bejelentés szerint a letartóztatásra az adott okot, hogy az illető szórófejeket hordott magánál, amit a szervek szerint…..
Míg gyönyörű kis országunkban többnyire még azon hisztizik a közvélemény, hogy egyáltalán művészetnek tekinthető-e a graffiti, néha nagy kegyesen kiállítanak 3-10 vászonképet, és egyes "művésznek", vagy "művészetkritikusnak" nevezetteknek még megnyitó…..
amoursansespoir 2009.11.28 02:57:26
A német Nils Müller fényképein akció közben örökíti meg az illegál festők tevékenységét. Az úriember első albuma “Blütezeit – Prime Time Of My Life” címmel jelent meg. Az ebből készült hamburgi kiállításáról sajnos már lemaradtunk (október 17-én…..