Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gjozsi

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta akarok írni egy ilyen bejegyzést, csak először jól át kellett gondoljam. Tehát elkezdtem gondolkodni, hogy persze a vallásnak sok hátránya van, gondoljunk csak a kereszténység régi hadjárataira, amit „Isten nevében” követtek el. De valami értelme csak van a…..
Létkérdésem az ember Új design 2010.08.04 21:10:53
Hát ezzel is elkészültem, meghoztam az új designt. Új okosságok a nyaralás után, jövőhéten!Addig is: hogy tetszik?..
Tudjátok, nagyon érdekes lény az ember. Egyszerűen sosem jó neki az, ami van. Ha tél van, nyarat szeretne, ha nyár van, túl meleg van, ha ünnep van, pihenni akar, és ha pihen, akkor unatkozik. Valahogy így. Pedig sokkal szebbé tehetnénk az életünket, ha megtanulnánk felismerni és…..
Létkérdésem az ember Önbizalom 2010.07.20 09:33:00
Remélem még eszembe jutnak ilyen szavak, bár ahogy most rágondolok, nagyon sok ilyen van, aminek nincs értelme. Mi teremtettük, gyakorlatilag nem mond ki semmit, és alapjaiban megdönthető. Persze, ez szubjektív vélemény, de valahogy így van az „önbizalommal” is. Szóval itt…..
(Az előző bejegyzés folytatása...) Visszatérve a test, lélek, tudat hármasságra, folytathatnám a példánkat a fogyással. Nagyon szeretne mindenki lefogyni, aki felhízott. Kipróbálnak sokféle diétát, termékeket, de nem lesz eredménye. Pedig elárulom, nagyon egyszerű: ne egyél…..
Tudjátok már, ha elolvastátok az előző kettőt, hogy én szeretek edzeni. Mármint edzőteremben, súlyokkal, csirkerizst enni, szőlőcukrot majszolni és egyéb. Nem tudom miért, ez másnak ilyen kemény vagy nehéz dolognak tűnhet, de én pont ezt szeretem benne. Egy kicsit ki lehet hozni…..
Szóval arról van szó, hogy nagyon sokan olyan tehetetlennek érzik magukat a világban. Sokszor hangzik el a kérdés, „honnan tudjam?”, vagy „most mi lesz?”, ezek mind a „kitől kérjek segítséget?” kérdésből erednek, csak annyira már nem tiszteljük…..
Miközben itthon takarítottam, azon gondolkoztam milyen színű legyen az új asztal a lakásban. Mivel porszívóztam így elsősorban olyan gondolatok támadtak bennem, hogy hát szép a fekete bútor (túlnyomó többségében most is ez van), de nagyon meglátszik rajta a fehér por, jók a…..