Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ஐஐHannaஐஐ

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért lettél emo? - Gyakori kérdés és válasza, azaz mitől lehet emo egy emo? A leghülyébb kérdés szerintem a világon. Ezt végülis azért találták ki, hogy kiszűrjék a pózereket. Tehát ha valaki ezt válaszolja: Mert ez olyan cuki! akkor az igazán pózer... Hasonló válasz még…..
ஐஐHannaஐஐ 2010.03.20 18:59:34
@love_skram:
Pontosan, egy zenei stílusról van szó, egy másik bejegyzésnél pont erről beszéltem. Az öltözködés pedig szintén magával a zenei stílussal jár.
Ugyanis, ilyen erővel mindenkit, minden egyes embert EMO-snak lehetne nevezni akkor, amikor éppen hatalmas fájdalma van, vagy pedig elég csak túlérzékenynek lennie az adott embernek (lásd én, akinek köze nincs ehhez a stílushoz, de mégis túlérzékeny vagyok, főleg most, mikor szörnyű nehéz időszak állt be az életemben).
Az úgy történt, hogy eljött április negyedike, a fél éve várva-várt nap, a Nightwish koncertezett Debrecenben. Én meg utaztam. Na jöjjön az élménybeszámoló:)  2009.04.04. =)Negyed kilenckor a Komárom-BP vonaton ültem, fél 11 körül már a BP-Debrecen IC-n. Elmentem barátnőmékhez, ebédeltünk náluk,…..
ஐஐHannaஐஐ 2009.12.01 18:36:40
@Vitzus: Igen, érződik. Én pont ezért nem mertem közvetlenül a Sonata Arctica koncert utáni napon megírni a magam kis élménybeszámolóját, mert szerintem nem is lettem volna képes rá azokban a napokban.
ஐஐHannaஐஐ 2009.12.01 21:05:06
@Vitzus: Szerintem is jó egyébként :)
Magammal kapcsolatban nem is azért mondtam... Hanem arra gondoltam, hogy nem bírtam volna két értelmes mondatot kinyögni, mert folyton azt mondogattam: "Nem hiszem el!", "Ez nem lehet igaz, nem hiszem el, találkoztam Tony Kakkoval, ez valami álom, életem álma vált valóra", meg ehhez hasonlók... :D és félő, h a szöveg is ebből állt volna. Ezért volt jobb higgadt fejjel megírnom.
ஐஐHannaஐஐ 2009.12.08 21:28:50
@Vitzus: Szerintem ez nem meglepő,mivel mélyen megérintett, úgy értem, mély benyomást keltett Benned, ezért megmaradtak Benned azok a pillanatok úgy, ahogy akkor átélted. (Megőrizted/megőrzöd a koncert emlékét és azért.)
A lassan 5 éve működő Legdurvább blog nem túl sokat árul el a bloggerről, aki saját bevallása szerint még csak nem is blogger, de mivel már évek óta kíváncsiak vagunk, mégis mi készteti arra, hogy minden reggel leüljön a gépe elé és mint valami önagymosást begépelje, hogy…..
A nyáron sok minden történt velem -  Tankcsapda koncert Komáromban, buli a haverokkal. Voltam az Alacsony-Tátrában, nyaraltam a keresztanyáméknál.A nyár folyamán nem hagyott nyugodni a csúfos "tragédia" ami a Balaton Music Waven ért. Ugyanis találtam magamnak…..
A FEZEN-es Dalriada koncert után - mondanom sem kell - Dalriada-imádatom mégjobban fellelkesült, megvan már az egész diszkográfia, és minden számot imádok. Komáromba ezalatt a turné alatt sem jöttek, de végül sikerült kibuliznom, hogy elmehessek az érsekújvári koncertjükre -…..
Vica blogja Viccek - 2009.11.8. 2009.11.08 10:55:00
Viccek, csak mert ehhez van kedvem:) -Mi áll a hipochonder sírkövén? -Naugye! - Hogy szolmizálnak a részegek? - MI-TI-SZO?!- Mi az, ha a helyedre egy szakképzetlen szőke bombázót vesznek fel? - A szopás hatalma. - Mennyi a pálinka és az aszpirin összege? - 11. Ugyanis a…..
ஐஐHannaஐஐ 2009.11.28 19:56:20