Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Husky Joe

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..
Husky Joe 2018.08.04 12:27:32
Baptista vagyok, nem iszom - hűtötte le szegény Wilbur Walsht a harsány hangú McBride. Ez a jelenet ugyancsak ott van a legtöbb rajongó kedvencei között, ahogy a többi fejmosás is, melyet a Bűnvadászok című filmben osztott ki Bud Spencernek a cowboykalapos rendőrfőnök. De ki is volt ez a…..
Husky Joe 2014.08.07 20:17:56
A mese híd, amely az igazsághoz vezet.(arab közmondás)   Jól ismerjük a továbbított levelekben és facebookon terjedő képeket, melyek népszerű meséket gúnyolnak ki. Micimackó hősei drogosok: a mindig ugráló Tigris speed, a folyton rettegő Malacka LSD, a belassult Füles…..
Németországban szilveszter napján Wolfgang Thierse a Bundestag alelnöke borzolta  a kedélyeket a berlini Morgenpost internetes kiadásában. A 69 éves szociáldemokrata politikus egy újságírói kérdésre egyáltalán nem rejtette véka alá a Berlinbe tömegesen betelepülő svábok…..
A csapat, amelyik mindig jövőre jut fel. Kezdjük megsajnálni déli szomszédunkat, Mongóliát, ez nem lehet igaz! Végül kiraktátok azt a rasszista hokikapust is, aki niggerezett és csöcsörészett Amerikában, már nem emlékszem a nevére, de szép döntés volt! Eközben Szlovákia…..
Husky Joe 2013.04.22 23:44:54
@Csehszlovák Kém: Amikor mi már nép, majd nemzet lettünk, ez a tótnak nevezett valami valamikor a 15-16 században kezdett el lélegezni. Addig semmi nyoma nem volt annak, hogy "szlovák". Valami fehér horvátok voltak itt. A másik, hogy meg sem közelítette a Kárpát-medencét cirill és metód, amit gyorsan úgy ajnároznak Felvidéken, hogy minden tirpák hanyatt vágva beleélvez a saját szájába. Ciril betűvel és ortodox vallással kellene rendelkeznetek, ami kurvára nem jött össze és nem igazolja a nagy szláv testvérrel való közösséget. Ebből is látszik, hogy vallást is kellett lopnotok. Érdekes, hogy egy tatárjárás után fenn tudott maradni ez a tót. Valami nem stimmel.
Kíváncsi lennék, ha nem könyököltünk volna be a Kárpát-medencébe, most ott lenne a tót, mint a dák vagy a vízi gót. A tatár, oláh, török, rác szemvillanás alatt felzabálta volna fitymacsattogtatás közepette. Még a túró se érett volna be. Elég korlátolt és tájékozatlan vagy abban, hogy mit szoktunk elviselni, ha a Magyar himnusz alatt az oláhok fütyülnek. Én is ugráltam a slovan pályán a tót "himnusz"-nak háttal 1999-ben. Akkora csirák voltatok. Ha mi gyalázkodunk akkor izom felháborodás, meg smrt madarsko. Eléggé szűk látókörű vagy. Csőd. Rabszolgának sem vagy jó.
Husky Joe 2013.04.23 10:56:31
www.youtube.com/watch?v=0Xu5ew-uVAQ

Emlékezzetek. Ez a szerénység ne továbbja. A gól, ami nem gól. Az elején. ppfffffff. Ultra gagyi, egyenesen szánalmas. ladislav Nagy az "echte" szlovák gyerek. Úgy, mint andrej Mészáros. A tót kézilabda válogatottban pedig Gabriel Vadkerti. Ettől folyamatosan libabőrös leszek.