Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salamong

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció…..
A tájékoztató jelleg minősített esete, amikor az utazási iroda oldalán látható, amúgy napra foglalható helyek köszönőviszonyban nincsenek a valós adatokkal. Miért lennének, amikor "az oldalukon feltüntetett utak nem saját szervezésűek"? Külön vicc, hogy interneten…..
Talmi találata:Bizonyára te is ismered a Thomas a gőzmozdony című nagysikerű báb(?) filmsorozatot a tévéből, a magazinokból, reklámokból, figurákból, akárhonnan. Mivel iker fiaim a második évüket tapossák, Thomas és társai szinte minden elképzelhető módon megtalálhatóak a…..
salamong 2010.01.20 01:27:53
@blerocs: "anal" szlenges változata a sz@rrágó.

A sz@rrágó eufemizált változata pedig a túlzottan spórolós.:)
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
salamong 2010.01.20 01:07:21
A lenti sztori főszereplője egy kulturáltan átszórakozott éjszaka utána kórházban köt ki, ahol ellátják, majd hazaindul. A városban tombol a sztrájk, de a metró szerencsére jár, ám a biztonsági őr nem engedi felszállni, szerinte ilyen állapotban csak a felszíni közlekedést…..
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
Úgy néz ki, a nagy évvégi hajtásban a Bál-Na Produkció nem nagyon válogatott a Mikulásnak jelentkező alkalmazottak között és sikerült felvenniük egy szerencsétlen idiótát, aki egy kigyúrt krampuszt küldött előre, majd mindenhol az őrületbe kergette a vért izzadó…..
A fenti videón egy amerikai Naiv Ügyfél lengeti meg a gitár formájában megjelenő Batz-papucsot. A Newark Airport C Terminálján vasárnap többezer embert tartottak bent órákon keresztül, mert egy biztonsági kamerán úgy látták, hogy egy férfi tiltott területre hatol be egy…..
salamong 2010.01.05 15:06:24
@R.T.:

Kedves R.T. ezt írta

" Birka nép az amerikai... "

Miért lenne birka nép? Pont, hogy jól fogták fel a helyzetet. Szerintem jó ötlet volt a zenész sráctól ez a hangulatfeloldás vagy mi, szerintem a magyarok anyáztak volna, ők (az amcsik) mindennek a jó oldalát nézik :)
salamong 2010.01.05 15:08:47
@Kyle Broflovski:

Kedves Kyle Broflovski állítása szerint homoszexuális a gitáros.

Ha nincs normális hozzászólás a poszthoz, miért kell hülyeségeket írni . Jól fogta fel a helyzetet, egyszerű hangulatfeloldás volt. Szeretem az ilyet.
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
salamong 2010.01.05 01:18:39
@faqtya:

s.k. = saját kezűleg

én meg úgy tudom, úgy kell használni a nevét, ahogy a születési anyakönyvi kivonatában szerepel.

Mikor az esküt tette, úgy emlékszem én is, hogy úgy mondta, Bajnai György Gordon. Aztán hogy ez szerepel-e a szül. akvi. kiv.-ban azt már nem tudom. ...
Keressük az ország leghülyébb sajtpultosát. Vagy már meg is találtuk? Egy kivételes szakember félreismert humorista fergetes alakítása következik, a Hűvösvölgyi Kaisersből. Emberünk joggal pályázhatna Monty Python-tagságra, de ő ragaszkodik a magyar szupermarketek szakmai…..
salamong 2010.01.05 01:07:34
Ez egy Kaiser's lejárató írás és elég szánalmas írás, mivel rögtön a "történet" elején azzal kezdi az író, hogy

"A Kaisers sajtpultja két részre van osztva, a nyílt részen előre csomagolt ipari szarok, a zárt részen az eladótól kérhető kevésbé ipari kevésbé szarok."

Ha eleve tudja az író, hogy rossz minőségű termékek vannak az adott élelmiszerüzletben, akkor mi a
f@szért megy oda.

És valóban egyik üzletben sem sajtszakértők dolgoznak, ha konkrét sajtboltba szeretnék menni akkor keresek egyet és odamegyek, mint ahogy műszaki cikket (TV, DVD lejátszó stb.) sem az Auchan-ba, Tesco stb. veszem meg, mert arra is vannak szakosodott boltok.

Rögtön találtam is neten párat pl. Szega Sajtszaküzlet Rózsakert Bevásárló Központ (II. ker Gábor Áron utca 74-78) Ez azt hiszem még Hűvösvölgyhöz közel is van.
salamong 2010.01.05 01:08:57
a f@sz szóhasználatért elnézést kérek, akit zavar, de nem szeretem az olyan méltatlankodókat, akik ok nélkül teszik.
A legegyszerűbb, ha leírjuk, mit szeretnénk. Reméljük, Jézuska is szokott internetezni és észreveszi a listánkat.András listája:Mártoné:..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..