Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolesz66 (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
zsolesz66 (törölt) 2011.03.28 17:10:47
@gyilkos fűegér: Ezek a tények valójában. Gratula!!
zsolesz66 (törölt) 2011.03.28 17:19:11
@abszolute mérges!: Na erről beszélek."gyilkosságai "nem bizonyítottak"..".Ki tudja mi volt valójában. Lehet hogy egy szaros gyilkos és semmivel nem külömb bármelyik gyilkosnál,...Nagyon valószinüsíthető szerintem, hogy ő is benne volt...csak még nem került elő bizonyíték.De majd fog..most fog.Remélem. És akkor megy a "lecsóba"..
zsolesz66 (törölt) 2011.03.28 17:24:46
@csillagkutya seven: Igen..őszinte és primitív:-)
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..