Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nomimi

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan nehéz kideríteni, hogy ki lesz a férjed! Lehet, hogy nem is a megfelelő partnerrel vagy? Próbáld ki a következő varázslatokat, és máris megláthatod, mit hoz a jövő számodra.…..
   Bizonyára téged is izgalommal tölt el, és sokat gondolkodsz azon, hogy mikor köszönt rád életed legszebb napja. Az alábbi varázslatok segítségével könnyen megállapíthatod, hogy mikor is érkezik el a várva várt esküvő!…..
A legveszélyesebb divathibák Szakértők gyakran figyelmeztetnek arra, hogy a divat szélsőségei akár súlyos egészségügyi kockázattal is járhatnak. És bár nem hallgatunk is rájuk, a Kiskegyed most összeszedte az intelmeket.…..
Az anyós és a meny viszonyaAmikor kiborít és kiborul az anyós Vannak azon szerencsés kevesek, akik imádják, és van persze a többség, akik csak halkan mondják ki a nevét. Nem nehéz kitalálni, ki a toplistás fekete bárány a családokban. Aki mindent kritizál, akinek sosem jó…..
Biztosan aggódva gondolsz életed első, vagy akár soron következő nőgyógyászati vizsgálatára. Sokat kell várakozni, az orvos nem lesz elég kedves, nem mered majd elmondani panaszaidat, fájdalmas lesz a vizsgálat. Hidd el ezek a félelmek legtöbbször alaptalanok! A vizsgálat lehet…..
Egyre gyakrabban láthatunk az utcán, skateparkokban olyan 12-16 éves tinédzsereket, akiknek többnyire feketére festett, féloldalra fésült, egyenesített hajuk van. Szoros farmernadrágot hordanak, tenisz- vagy skatercipőt, fekete vagy kockás szegecselt övet hordanak. Kockás vagy csíkos…..
Új év, új ember! A dohányosok több mint felének újévi fogadalmai között szerepel a dohányzásról való leszokás. A legtöbbjüknek sikerül, de még ennél is több a visszaeső. Aki próbált már leszokni a dohányzásról tudhatja, hogy az első három nap és a 33-ik napot követő…..
Egy kedves és igen elgondolkoztató történetet olvastam . Egy hölgy hetvenöt eves korában hirtelen elvesztette látását. Napjait méltósággal élte, legjobb tudása szerint. Kilencven éves korában a technológia lehetővé tette számára a szemoperációt, amelynek eredményeként a…..
„Minden szülő sikeres emberkét szeretne nevelni a gyermekéből, megvédve őt minden csalódástól és kudarctól, legyen szó iskolai megmérettetésről vagy egy otthoni társasjátékbeli csatározásról – mondja Szabó Andrea gyermekpszichológus. – De amennyire…..