Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lelencmalac

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A blog mar egy eve erintetlen lassan, de meg mindig surun kapok maileket/uzeneteket. Egyreszt: A blogot vissza akarom hozni az eletbe. Mar nem elek Izlandon, de a nyarakat meg mindig ott toltom. Iden is megyek junius elejetol szeptember vegeig.Masreszt: Mar nem igazan vagyok naprakesz az…..
lelencmalac 2011.02.06 11:19:00
@1sx: Nem erről van szó. Izlandi társaság is jó volna :)

5 km-re egy kisvárostól egy "tanyabokorban" lakom, a főúttól az utolsó házban. Utána van az üvegház, ahol dolgozom. Úgyhogy embert ritkán látok. A tulajdonos házaspár igazából az egyetlen izlandi kapcsolatom. Próbálkoztam én: dolgozik most itt egy környékbeli fiú. Egyik nap megkérdeztem, h volna-e kedve egy baráti találkozáshoz, hát elrohant. Pedig nem eszek embereket. :) Úgyhogy oda az egyetlen reményem :))

Dolgozik itt még egy kétszínű szlovák siket házaspár, nem tásasági lények, de nem is vágyom rájuk. A kétszínűséget csak távolról szemlélve szeretem..

A skype és msn kapcsolattartás az otthoniakkal oké, de nem ülhetek mindíg gép előtt, 4 fal közt. Kocsim van, imádok fotózni, úgyhogy időnként barangolok, de társaságban jobb volna.

Hát ez a történetem.
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..