Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mocsok_jim

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Majmok bolygója: Lázadás után jövőre elkezdhetik forgatni az etyeki stúdióban a Majmok bolygója: Magyarország című folytatást. A magyar nép jelenlegi helyzete, a plázák és szórakozóhelyek közönsége, az ország vezetői és a budapesti városkép mind arra ösztönözték az…..
mocsok_jim 2011.08.21 10:09:58
Ma délre az utolsó fesztiválozó is elhagyta a Hajógyári-szigetet. Ez alkalomból kérdezhették olvasóink egy röpke fél órán keresztül a fesztivál főszervezőjét. Elég nagy a kupleráj. Mennyi ideig tart, amíg visszaállítanak mindent az eredeti állapotába? (L. Karolina, Sopron)…..
...akkor beszoptad! ..
mocsok_jim 2011.07.17 09:16:24
@BeNiBoY: lol! :-))))
Visszatérő rovatunkban a pezsgő nyári éjszakák és tűző napon történő sakkpartik valamint betonozások remek kísérőit, ízlelőbimbóink hangaláfestő zenéit ajánljuk. Nyírkécsi Pinós Noir, 2009 A Ramadán Pincészet belépő bora, és olyan szajkós, hogy még a tarkómon…..
Ha bevezetik a csipszadót, a csokigyártóknak alternatív édességek után kell nézniük. Leggazdaságosabbnak az adóval töltött csokoládék, járulék pralinék, és kompenzációval ízesített csipszek tűnnek. Ha bevezetik a „csipszadó” néven elhíresült törvényt,…..
Ha a buszsofőrök és a mozdonyvezetők a közös sztrájkhoz tüntetést is szerveznek, át kell gondolni, hogy hogyan érnek oda egymás nélkül. „Vagy a vidéken lakó buszsofőrök szívják meg, mert nem tudnak fölvonatozni a fővárosba, vagy a mozdonyvezetők szívják meg, mert…..
A heves vitákat kiváltó problémát, miszerint nagyon drága az elbutult, vagy csípőtörött, egyedülálló idősek gondozása, sikerült megoldania a Szociális Államtitkárságnak. A 2011. július 1-jétől érvényes szabályozás szerint minden család, ahol nem él idős rokon, kap egy…..
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..
Úgy ám. A Facebook oldalunkon kommentben kaptuk a jelzést, hogy a T-Mobile brandelt készülékekre elérhető KIES-en keresztül az Android 2.2.1 frissítés. Tehát, akiknek TMH product code-os készülékük van, már kezdhetik is frissíteni.UPDATE: Telenor brandelt, tehát PAN végű…..