Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmagellanica

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ítélet született P. Károly (40), a családját meggyilkoló budai milliomos ügyében. Tavaly nagy visszhangja volt az ügynek, mégse mindennapos az ilyesmi. 2008. október 18-án P. Károly hajnalban felébredt, a konyhában magához vett egy kést, és a gyerekszobában szendergő…..
mmagellanica 2009.12.03 10:47:13
@Talon Karrde: Úgy látom nem figyelsz! Lehet ám engem kóstolgatni nyugodtan! Ha olvastad a kommenteket tudhatod, hogy a "Trix-hez" semmi közöm, de mivel az eredeti cikk témájában szerepel az ezotéria megírtam a véleményem erről is. Sztem vannak olyan ezoterikus tanok, amelyekben több az igazság, mint a 3D-és illúziógyárban. Ennyi. Azárt kár, hogy nincs honlapod, mert érdekes lenne kipróbálni, hogy hogyan bírod az ízekre szedést és a cikizést testközelből! Mert könnyű azt mondani, hogy "állnék elébe", de ez csak akkor derülne ki, ha a Vonzás Törvénye értelmében ezt minden ízében át is élnéd! Akkor saját tapasztalásként már a tiéd lenne és meggondolnád, hogy mikor másolgatsz ki idegen honlapokból röhej tárgyaként idézeteket, ahogy már mások is tették előtted... Lehet utálni őket, kiröhögni, és nem is kell igénybe venni a szolgáltatásokat... Meg lehet a 2012 a Világvége Holywood-i mókát is választani, ha valakibek az tetszik jobban...Be free...
mmagellanica 2009.12.03 13:10:55
@Talon Karrde: Na szuper Sherlock Holmes is bekapcsolódott! Hát akkor kommenteljünk! Biztos jól rájuk hangolódtam a nagy egyetértésben! Amúgy épp az előbb vázoltam fel pár érdekes ezoterikus alapelvet, ami a filozófiában, metafizikában és a kvantumfizikában gyökerezik. Jó ötlet! csinálj ebből honlapot és akkor legalább lesz új témánk!