Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adoman

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddigi sikeres Autópálya-matrica és Parkolási fizetési szolgáltatást összevonva, a Voxinfo Kft. több kényelmi funkcióval és jobb minőségben mobil applikációt fejlesztett. A sokak által már megszokott mobil parkolási applikáció mellett autópálya-matrica is vásárolható egy közös keretben. Sőt a közeli…..
  Érdemes odafigyelni arra, mielőbb megvásárolják az idei évre az autópálya matricákat, mert a 2016-ban vásárolt éves – megyei és országos - matricák érvényessége 2017 Január 31-én éjfélkor lejár!! Az új matricát legegyszerűbben az interneten keresztül lehet beszerezni az…..
                        Éves autópálya matrica elővásárlás 2017-re már decemberben ! Lakossági igényekre válaszként elővásárlással már beszerezhető a 2017 évi éves autópálya matrica.  Vásárolja meg előre, kényelmesen, kapkodás nélkül a 2017-től érvényes éves országos és éves megyei…..
A 2015-ös jelentős változások – elsősorban a megyei matrica bevezetése, új gépkocsitípusok bevezetése és sok, addig ingyenes útszakasz fizetőssé tétele - után elmondhatjuk a 2016-os évben nem várható különösebb meglepetés. Így a tavalyi tapasztalatok után…..