Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nathalka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mit kínálnak azok a nyári táborok, amik az Egyesült Államokban is drágának számítanak. Az amerikai filmekből ismerhetjük, a hosszú, akár hónapokat felölelő nyári bentlakós táborokat, amibe a szülők mindössze egyszer mennek látogatni egy hónapban. Vagy gondoljunk csak…..
"A jó fiú a Mennybe jut, a rossz fiú Pattayára" - így hirdeti magát Thaiföld egyik leghíresebb, és a legtöbb "világi szórakozását" nyújtó városa, Pattaya - nem véletlenül. A bangkoki reptérről mindössze két órányi buszozásra lévő kis szelet Paradicsom (vagy pokol?)…..
Dáviddal első közös utunk Kanchanaburiba vezetett. Mivel szerencsénkre a Bangkok–Kanchanaburi utat az árvíz ellenére már megnyitották, a buszállomáshoz siettünk. Irányok után érdeklődve megálltunk egy taxis mellett, aki úgy döntött, elvisz minket az állomásra, ám különös…..
 Egy éve ilyenkor, embernek aligha nevezhető ragadozók csaptak le a nagyszüleim házára. A rablótámadás következményeibe belehalt az anyai nagyapám, majd nem sokkal később a nagymamám is. Azóta megkerültek a tettesek (hogy miként, azt most nem részletezem) és most a…..
Szerettünk volna nektek mutatni néhány videót, amiket az iráni sivatagban és környékén csináltunk a filmes barátainkkal, de eddig a lassú és szakadár internet minden próbálkozásomnak ellenállt. Most végre a Dropbox és Gyuri barátom segítségével sikerült őket feltölteni.…..
Mire is lenne szükség ahhoz, hogy sikeresnek könyvelhessük el a klímatárgyalásokat?  Íme a 10 legfontosabb dolog. 1. A kormányoknak Koppenhágában egy jogilag is kötelező keretrendszert kell kialakítaniuk, melynek két legfontosabb eleme a kiotói jegyzőkönyv módosítása és…..