Regisztráció Blogot indítok
Adatok
processzor

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este 22:40-kor vág bele a Duna tévé minden idők legjobb bűnügyi drámasorozatának, a Drótnak a 3. évadába. A sorozatot már többször istenítettük, nem véletlenül. Intelligens, kíváló forgatókönyvvel és karakterszínészekkel készült hiperrealista rendőrös széria, mely…..
sajtpapír csak lélegezz 2008.10.22 00:23:07
napok óta nézem az embereket a metrón. mióta megint metrón járok, mert máshogy képtelenség.nézem az arcokat, az enervált, kiégett lárvaarcokat. a rohanó, dühös és zavart tekinteteket, a távolba révedőt, a feszültet, a későt, és azt, akinek már kurvára minden mindegy. igen,…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
sajtpapír virtuális 2008.10.14 19:58:00
hátradőlök a nyugágyban.simítok egyet a macska szőrénkortyolok a koktélombólmegigazítom a napszemüvegemnézem a pocakomfogyni kéne bazznézek a tenger feléhallom a morajlásátelmegy két csajmióta van nekem macskám?..
sajtpapír die laemma 2008.10.13 19:02:21
mi a kínosabb. céltalanul cigányozni egy cigány jelenlétében, oszt jól annyiban hagyni, vagy mikor menet közben rájön az ember, hogy érintettség okán ezt most kurvára elbaszta, szépítgetni a dolgot, vöröslő fejjel égve magyarázkodni, persze nem az illetőnek, hanem csak úgy a…..
bakszimüm plölónszeti. /maximum velocity - U96/..
...a két szerencsétlen kutyát, vagy a két szerencsétlen idiótát a kocsiban. Vigyázat, kevésbé erős idegzetű nézőink inkább kapcsoljanak el. A többieknek íme a falusi humor legalja, az év legrombolóbb röhögésével: ..