Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amarcord

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub is átszabta az estéit jövő héttől. A változtatás következtében mégsem folytatódik a Dr. Csont a 3. évaddal, jégre került a vicces-kémes Chuck, félbeszakad a Döglött akták ismétlése 4. évada, és elmarad az Emberrablás címet kapott Vanished premierje. További…..
Starsky és Hutch, Hazárd megye lordjai, Charlie angyalai - három ikonikus sorozat a sok közül, aminek már elkészült a mozifilm verziója (a Star Trek-franchise 11 filmjéről és a többiről nem is beszélve). Azon lehet vitatkozni, hogy volt-e értelme belevágni a kalandba, még talán…..
Nem sokkal ezelőtt tették közzé a 60. Emmy-díj nevezttjeinek listáját, lehet anyázni vagy örömködni vérmérsékletnek megfelelően. Az összesített lista itt olvasható, mi csak a legfontosabb kategóriákból szemezgetünk. A legtöbb nevezést (23) a John Adams kapta, de a 30 Rock is…..
Most már biztos, hogy ősszel új részekkel tér vissza Doktor House és a Született feleségek is. Persze azért eddig se fogadtunk volna a sánta orvos és a múltjukat rejtegető kertvárosi nők ellen, de most már biztos, hogy mindkét sorozat főműsoridőben, sőt az este kilences,…..