Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picpic

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joshi Bharat és a bűnözős Hal a Tortán után újabb elsötétítésre ítélték a TV2-t. A 91 perces büntetést csütörtökön este 21:20-tól hajtja végre a csatorna, így elmarad a Fedezetlen szerelem című film – írja a Bors. Az ORTT és a bíróságok hatékonyságára…..
Varánusz Balhorog karácsonyra 2009.12.23 09:13:00
Néha nem értem a nőket. Hogyan képesek olyan irracionális döntéseket hozni, amiről tudják, hogy jó nem lehet? Mikor már nem keresik a bajt, hanem megtalálás, eldobás után újra visszaveszik maguk mellé. Van egy lány, -illetve ma már asszony,- akinek története felfoghatatlan…..
Picpic 2009.12.23 15:16:38
@tgtg22: A nők nem kapcsolatfüggők. MÁr az értelmesebbje. Aki tudja mit akar és mit nem.
Aki meg nem tudja mit akar -vagyis nem ismeri önmagát- az hogy tudná megmondani mi a jó neki... az egyedüllést, vagy egy ütlegelős férj.
De ettől a cikktől ígyis kész vagyok... miért nem hagyta ott az esküvő előtt? Nem a rokonoknak és az ismerősöknek házasodok, hanem magam és a párom miatt. És nem mások miatt nem válok el, hanem magam miatt válok el.
Egyedüllétet nem bírja, vegyen egy kutyát! Feltétel nélküli szeretet ad! És soha nem veri meg.
30 éves nő vagyok, kevés kapcsolattal a hátam mögött, de soha nem megyek férjhez, mert mint mondtam nem akarok másnak megfelelni, mi a párommal nem vagyunk híve a papírnak. Ja és évekig egyedül éltem, de az egyedüllétnek is megvan a maga értelme. Megismered önmagad!!!!
Jelenleg stabil kapcsolatom és 3 kutyám van. Nekem ez elég. Nem kell csindradratta, meg fogadkozni egy harmadik embernek.
Ismerd meg önmagad így tudni fogod mit szeretnél... és valósítsd meg! Máris nem leszel magányos! :-)