Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzökkenőSzarvas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
SzökkenőSzarvas 2009.11.27 10:16:47
@Kismac - Térdileg még rokkant: Igazad van, én is ezt mondom! Hiába ír levelet, a nagyhatalom úgyis győzni fog akárkinek legyen is igaza! Példa erre az a tv-s eset amit említettem. Ha videóval rögzíted is az eseményeket és alátámasztod a tényeket, akkor is nekik van több pénzük! Egy megoldás van: szüless kisebbségnek, vagy lógj velük. Akkor nem büntetnek meg!!!
SzökkenőSzarvas 2009.11.27 10:26:55
@g99: Én csak azt mondom, h gyűljünk egybe és együtt nyújtsunk be panaszt! Úgy ha többen igazoljuk egymás igazát, sztem komolyabban fogják venni. Nagyon sokan vagyunk ugyanis hasonló történetekkel.
SzökkenőSzarvas 2009.11.27 10:50:34
@g99: Köszönöm a válaszodat, érdemes megfogadni a tanácsod. Mindemellett továbbra is azt mondom, hogy össze kell fognunk hogy minél nagyobb nyilvánosságot kapjon a BKV-ellenőrök túlkapásaiból eredő hibamennyiség.