Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okoskat

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég volt már egészségügyi naiv adófizető, de néha belefér. Levélírónk nagymamáját vitte volna röntgenre, amire az Auróra utcában azt válaszolták, hogy minek az neki, már öreg: Nagymamát elvittem ma orvoshoz az Auróra utcai rendelőintézetbe. Szerencsére nem orvoshoz…..
okoskat 2008.05.16 14:41:41


"crossb írta:


De tényleg: nézz már magadba! Kérlek olvasd el amiket írtam. Tehát annyit mondtam, hogy nem derült ki a "panaszból" , hogy orvosilag indokolt lett volna-e a röntgen. És jeleztem, hogy MINDEN amit leírt ettől függ. Enélkül csak hiszti amit leírt a panaszkodó. A panaszkodó a véleményét azzal támosztotta alá, hogy bezzeg az adócsalókat ellátják. Jeleztem, hogy ezen utóbbi felvetésből nem következik (logikai úton) hogy indokolt lett volna a vizsgálat. De, hogy ebből Te azt a következtetést vonod le, hogy Apehes pláne hogy droid lennék (ez utóbbi nem is értem mit jelentene a Te fogalmaid szerint) az Téged minősít. De tényleg: szerinted annak aki azt kiabálja: becsületes vagyok, azok meg szemetek (korábban: partizán voltam) annak ettől (és csak ettől!!!) máris igaza lenne? Egyébként sem Apehes, sem droid, sem mint ahogy másvalaki írta adócsaló nem vagyok. Pusztán jeleztem, hogy hibás az érvelés. :):):) Fontos lenne, hogy aki postokat ír, legalább (szövegértési képességgel) olvasni!
is tudjon. Üdv!"

Jó, magamba nézek. Illogizmus, szillogizmus, jöhet bármi, szeretem a logikai képleteket.
Emberünk azt írja, összeroppant gerinc, 80valahány évesen.
Szerinted indokolt?
Szerintem nem lehet az, hogy beleragadtál valami béna filozófiai gondolati eljárásba, ami mondjuk a tényeken nem változtat?Azt nem állította a levélíró, hogy becsületes volna. Azt már annál inkább, hogy egy élete vége felé járó idős néni ki van szolgáltatva a jóistentudja minek, én nem akarom, én nem is tudom földeríteni a kezek szövevényes, egymást mosó hálózatát, sem varjakat, sem logikai bukkanókat, sem mások erkölcsösségét, de a lényegen amúfgy sem változtat.
Ez gyalázat.