Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Short Design

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple ma bemutatta a MacBook és a MacBook Pro új változatát. Az új MacBook Pro laptopokba a legújabb Nvidia GeForce kártyát tették 512 MB-os memóriával, és ugyanazt a Multi-Touchot találhatjuk bennük, amit először a MacBook Airben láthattunk. A 15"-ös Pronál a 2,4-es Core…..
PSDesign Fiat Barchetta 2007 2008.02.05 20:03:22
Az olasz Bertone cég követte el ezt a különleges tanulmányt egy később lehetséges Barchetta karosszériára.Az előző modellek rendkívül sikeresek voltak, és ahogy a képeket elnézegetem, a jó széria folytatódni fog.A végleges változat természetesen sokkal visszafogottabb lesz.…..
PSDesign Első bejegyzés 2008.02.05 17:13:00
Üdv mindenkinek a PSDesign oldalán! Sokat gondolkodtam, mi legyen az első bejegyzése a blognak, de annyi ötletem volt, hogy inkább minden lehetőséget elvetettem... Inkább egy könyv előszavához hasonlóan írom meg ezeket a sorokat. Kedves Olvasó! Köszönöm, hogy az…..
Alig telt el néhány nap azóta, hogy a Google bejelentette, prezentációkészítővel turbozza fel webes irodai alkalmazáscsomagját, a Microsoft és az Adobe is rárepül a web office témára. A Microsoft természetesen hozott anyagból dolgozik: az Office-ból rittyentenek egy ingyenes…..
Az adón - amely a 18-39 éves korosztályt szólítja meg - a zene játssza a főszerepet; a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb termése mellett hangsúlyt fektetnek a fiatal hazai tehetségek bemutatására is, olyan igényes zenéket sugározva, amelyek más rádiók…..