Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pffffff

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint például az, hogy egyes megyékben miért kell éheznie az állami gondozottaknak... Ezzel az erővel otthon is maradhattak volna... Kaptunk mi már eleget az élettől, miért kell ennek megtörténnie?? Miért kell egyáltalán gyerekeknek éhezni, mikor egyes politikusoknak csak…..
mi is? Papucs- nem papucs 2010.01.10 17:10:00
Na vége mindennek!!Vége a vizsgaidőszaknak, a párkapcsolatomnak, a hajnali keléseknek ...A vizsgaidőszak miatt boldog vagyok, már nagyon terhes volt a vége felé.De a pasim miért lett köcsi??? Állítólag én csesztem el. Azt mondta, hogy papucsot akarok belőle csinálni. Én gyagyás…..
Hetvenkét évvel ezelőtt december 3-a pénteki napra esett. Nyirkos, csöndes idő járta: napközben 4-5 fok, este plusz 2. Legalábbis Balatonszárszón. Előző napon, csütörtökön rég várt társaság érkezett a vasútsoron bérelt kétszobás, nyári használatra tervezett és épített…..
Ma nem mentem iskolába, mert az egyik óra elmaradt, a másik meg haszontalan. Viszont egy olyan gyerekotthonban voltunk terepgyakon, aminek csak a nevét tudtam, a pontos földrajzi elhelyezkedését nem, ezért a Moszkváról felmentem a Svábhegyre busszal, ahol átszálltam a fogaskerekűre,…..
Szekuriti blog 61. Gyermekvédelem 2009.08.31 09:26:00
A blog írásaiban már többször utaltam rá, hogy ha egy gyerek a gyermek-, illetve a fiatalkorában folyamatosan negatív hatásoknak van kitéve, akkor ennek egyenes következménye lesz egy antiszociális, a társadalomba beilleszkedni képtelen, a társadalmi normáknak megfelelni nem tudó…..
Asperján György Evo kommentje 2009.11.30 15:17:48
Kedves Blogtársak!Az ok, hogy mostanában eltűntem, nem a közönyömnek tudható be. Írásaitokat rendszeresen olvasom továbbra is. Egyszerűen úgy érzem, "elfáradtam". Pörög az agyam, de mostanság nincs erőm továbbmenni. Egyre csak azon gondolkodom, hogy mi lesz ennek a…..