Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blacktiger3

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
blacktiger3 2021.02.26 22:47:36
Azaz neki kell majd hoznia a jócsajfaktort a műsorba - az eredetiben erre a szerepre Chrissy Teigent tartotték a legalkalmasabbnak...
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
blacktiger3 2015.10.19 09:17:26
@Albertinka: Van még egy szavazás a végén a közönség részéről .
Megvolt, amikor BB Renátó egy ötperces menetben lerendezte BB Évit? És VV Frankie és csajai románca? VV Iza és VV Krisztián ügyetlen, bizonytalan mozdulatai a paplan alatt? VV Fanni és VV Dennis egy fokkal meredekebb, de még mindig decens, egy-egy farkat és fél segget kivillantó…..
blacktiger3 2015.03.31 12:26:33
@BobbyEwing: A Big Brotherbe és nem ide.
A TV2 új programigazgatója, Shadia Nugud két hetet várt az Éden Hotel számai láttán, és mivel a közönségarány a célcsoportnak számító 18-49-ben nem igazán ment fel a várt szintre, húzott egy merészet, és egy órával későbbre (21:15-re) pakolta a taktikai-párkapcsolati…..
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Az RTL Klub egy mai, könnyed hangulatú (Éjjel-nappal Budapest Lali énekelt! Celebek festettek tojásokat újságírókkal!)  sajtóeseményen jelentette be, hogy hat év szünet után visszatér a képernyőre a Celeb vagyok, ments ki innen című reality. Az egzotikus környezetben…..
blacktiger3 2014.04.25 18:42:33
@sepörd: Big Brothert nem merik, azzal még esélyük is lenne.
Visszatért a TV2 egyik zenés showműsora, az, amiben amatőrök és profik állnak párba, majd ismert slágereket énekelnek el jól-rosszul, azaz a Nagy Duett. És ha lett volna bármiféle kétsége a kedves olvasóknak a saját gyártású műsorok értelméről (lásd még: miért adnak ennyi…..
Sejtettük, hogy a TV2 nem fogja elengedni az aranytojást tojó tyúk szárnyát, és újabb évadot kér a Sztárban sztár című műsorból, és tényleg: a ma reggel érkezett sajtóközleményben mindezt hivatalosan is bejelentették. A 2014-es évben négy nagyszabású show-műsort és…..