Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agilis

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
agilis 2009.11.27 20:48:49
@CatMother: Pedig van! És ha ügyes vagy, meg is találod! :)
agilis 2009.12.14 00:17:50
@shouse: Itt vagyok, visszakacsintottam! :))

Engem csak azért érdekelt ez az ügy, mert az első perctől kezdve láttam benne a buktát, és számomra csak az volt kérdés, hogy mikor következik be. NEm azért mert én egy nagy tudós vagyok, de tudjátok, amikor egy nem túl jónevű magyar csávó létrehoz egy "nagy nemzetközi" céget, amit Wasington DC-ben, meg Cypruson jegyeztet be, az már eleve "figyelemreméltó" dolog. Csak kár, hogy kevesen vették észre.
Szóval én úgy vagyok vele, hogy mindenki azt kapja, ami jár neki. És pont. Innentől kezdve engem nem izgat a dolog. Csak kíváncsi voltam, hiányoltok-e, és örömmel látom, hogy igen! :)
Bocsánat, hogy nem olvastam vissza az összes hozzászólást az utolsó látogatásom óta, lehet, hogy valaki húzogatta a méregfogam vagy másom...
Nem nagyon izgat az sem. Én azt gondolom, hogy a gazdagságban nem az a lényeg, hogy vagyonra teszel szert, hanem az, hogy kivé válsz a gazdagsághoz vezető úton. Nekem nincs szégyelni valóm! Bár lehet, hogy ezt más, másképp gondolja, dehát ilyen a demokrácia...
Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt!