Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Typhus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Typhus 2010.11.14 17:25:06
@!MegaStorm: így már értem, mire gondolsz. szerény véleményem szerint nem agresszív ráhúzás volt (szerintem) hanem "korrigálom a kocsit ami megy le a trutyiba" korrigálás. ha rá akarta volna húzni agresszívan, sokkal hamarabb megtehette volna. konkrétan alonsó tolja le a pályáról, ő csak nem enged. a mutogatás egy dolog, de hogy még löki is kifelé még ha figyelmetlenségből is az már csak szimplán non-profi (amatőr)
Typhus 2010.11.14 17:29:01
@!MegaStorm: eltünt a hsz. -em az éterben. mind1, röviden: alonso kezdi el letolni petrovot, és activityzik vele, mire petrov meglepődik, hagyja magát letolni a meglepetéstől, majd mikor észbe kap, hogy már nem a betonon van, visszaviszi az autót, korrigál. (a fékei pedig izzanak a versenytől, és neked se lenne kedved egy bunkó miatt lángra kapni.)
Typhus 2010.11.14 17:34:08
@!MegaStorm: korrigálni nem csak gyorsan vagy verseny helyzetbe lehet, én is csinálom néha az utcán :)
A megértés nagykövete ismét hallat magáról, ezúttal egy ismerőse kálváriáját meséli el először csak füstölve leálló, majd javítás utáni próbaúton teljesen elhalálkozó autójáról. Márkaszerviz, mi, mazdmeg? A fenti mondatot természetesen nem azért írtam így, mert…..