Regisztráció Blogot indítok
Adatok
na.perszemár.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellett már egy kis új lendület egy kicsi plusz lelkesedés, mert az utóbbi időben háttérbe szorult a gép, így elhatároztam, hogy lövök pár képet így hogy meg van a végleges kerék, a végleges gumiméret és a hátsó sárvédő is már mutatja nagyjábül, hogy mi lesz…..
Pénteken nyit az idei OT Expo a Vasúttörténeti Parkban, juhéjj. Nagyképűen momdva immár hagyományosan mi is ott leszünk, hiszen második alkalommal képviseljük a Mercis társadalom egy szeletét standdal a rendezvényen. Idén kicsit változott a koncepció, illetve francot változott.…..
Adott egy ország Európa szívében, melynek testét hajszálér-hálózatként át meg átszövik az autópályák… Ha-ha, de jó is lenne, gondolkodom el ezen mindig, amikor nyáron a dugóban szívok az M7-esen és állandóan ugyanazt mormolom magamnak : "Tuti, hogy valami…..
avagy motorgenerál + EFI átépítésby Cuccolós ZsótiA Benz Youngtimerek gazdáinak „G” pontja valahol a műszercsoport bal oldalán, a kis olajos kannával jelölt műszer környékén keresendő. Ha ez a mutató üzemmeleg állapotban az 1baros lélektani határt felülről…..
  Kedvenc vesszöparipáink egyike az "oszt mibe kerül ezt etetni" vagy az "ennyi pénzér´ inkább új autót veszek, he" típusú autóstársakkal való eszmecsere. Meddö vita, hiszen felnött embert ritkán lehet meggyözni olyan dolgokról, amit ö már úgyis jobban tud.   Úgy…..
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46…..