Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oregebb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
oregebb 2010.12.03 20:04:46
Aki tudja, hogy mi a tímár az ráfog jönni, hogy az a megoldás amibe benne van, hogy "bőr" ennyi, nem kell ezen felakadni. Meg azt sem értem minek kell kötekedni, ennek a szerencsétlen ferinek a tudásanyagát illetően. Ő is ugyanolyan ember mint akárki más. Nincs sehol leirva hogy nobeldijasnak kell vezetni egy ilyen huszadrangu kis vetelkedot. Sőt ide a nobel dij is keves lenne ahogy itt a velemenyeket olvasom:) mivel az csak egy adott területen spiler. Itt felmerülhet tényleg mindenféle gyökér kérdés, nincs ember aki mindre tudja a választ (ez a lényeg). Miért pont ferinek kéne tudni? neki az a dolga hogy vigye a műsort aztán annyi. Az az ő munkája/feladata és az sem egyszerű.
Mondjuk 1 db musort láttam abba feri beszolt egy olyat az egyik csajnak, hogy 'a velemenyedre nem kivancsi senki":D szal lehet szarul vezeti a musort de azért nem lehet hibaztatni ha nem tud valamit. Max az tehet szemrehányást aki eddig mindere tudta a választ. Sztem itt ilyen nincs...Utolag lexikonbol konnyu osztani az eszt. Nem értem ezt miert kell mindig eljatszani:D valaki felfedezte ezt a "hibát" mert éppen olyan kérdés hangzott el amire tudja választ és ez annyira sérti az igazságérzetét, hogy ország világgal meg kell osztani...nem értem mi készteti. Kit érdekel? Elofordulnak bakik de ez raadasul meg az elmegy kategoria. Ez mar okoskodas...Legközelebb azt írja meg a kedves olvasó, hogy hány kérdésre tudta a választ fejből:D Az ilyen marhaságokra kár karaktert pazarolni:D
oregebb 2010.12.03 21:07:44
@szikszik: Nem tudom:) engem biztos azért nem frutszrál az ilyen mert nem nézem:D de ha azok akik csinálják az egészet nem törődnek vele meg azok, akik milliokat buknak esetleg ilyenek miatt, se törődnek vele akkor én miért tenném?:)
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..