Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagánizs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Csillagánizs 2010.01.13 15:53:11
Csillagánizs 2010.01.13 16:06:48
@az igazi Sipi: Köszi, nem küldenél 4-et, annyi már elég asztallábnak is.
Egyébként meg szeretem és el is végzem a munkám, gondolom te is, mivel lassan kiderül a céget is te tartod el ahol dolgozol.
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Csillagánizs 2010.01.12 15:32:07
@hoher11: Igazad van, egyetértek, sőt még a sztrájkkal is, bár én sem vagyok fővárosi. Viszont képes vagyok minden reggel több km-t tekerni a melóhelyre, télen is, a korai sötétben és nem esik le a cipő a lábamról, mivel itt nincs metró, villamos, a buszközlekedés is elég gyatra (30.000 fős város).
25 év munka után nettó 90.000 a fizum, viszont szeretem a munkahelyem, sőt jelenleg még a főnökeimmel sincs gond, egyébként minden zokszó nélkül részt vennék egy sztrájkban (volt már rá példa régebben).
Remélem a bkv-s dolgozók elérnek valamit, nem sajnálom tőlük, legyen az fizetés-megtartás, munkakörülmény javulás, vagy bármi egyéb. :)
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Csillagánizs 2009.12.10 15:41:13
@Muad\\\'Dib:
Engem nem érdekel sem a kormány, sem az ellenzék véleménye, annál inkább, az a közel 40 éve ebben a szakmában dolgozó orvos/epidemiológus ismerősöm, akire hallgatok ebben a témában, bár én sem vagyok teljesen laikus és birka sem. :)
Tudom, vannak orvosok/virológusok akik ellenzik, ezért nehéz dönteni kinek hiszel.
Csillagánizs 2009.12.10 16:03:39
@Muad\\\'Dib:
Ha benne bízol, halgass rá.
Ebben a kérdésben még senki sem annyira penge, ahhoz több idő és még több tapasztalat kell.
Addig marad a "kinek hiszem el mit tegyek".
Én eddig is bíztam az oltások megelőző szerepében, egyelőre még nem bántam meg. :)