Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akamoto

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszinten a napszemüveg-alapfogalom, nálunk gyakorlatilag ismeretlen. Forgalmazó lenne, hiszen az Oliver Peoples is a Luxotticához tartozik, de mivel az emberek nem zaklatják a magyar optikusokat Oliver Peoples-ért, az optikusok sem rágják a magyar Luxottica fülét.   Az Oliver…..
A horvát születésű fotós, Stanko Abadzic megtalálja a szépséget az egyszerű pillanatokban. Fekete-fehér, leginkább utcai fotóit erős világos és a sötét kontraszt, hosszú árnyékok jellemzik. a 30-as 40-es évek hangulatát idéző képek mindegyike az elmúlt 10 évben készült.…..
akamoto 2011.09.02 11:40:31
ágy - asztal - tv Egy kísérlet 2011.07.26 12:14:00
A mai alkalom rendhagyó, tulajdonképpen egy kísérlet, amiben a segítségedet szeretném kérni. Az egyik következő belsőépítészeti munkám egy belvárosi kávézó/étterem felújítása/átalakítása lesz (ujjak összekulcsolva, ima elrebegve :). Ilyenkor én azt szoktam…..
Hivatalosan ugye hiába kéred, egyetlen hazai Apple-boltban sem tudod megvenni az iPadet, sőt, még durvábbat mondok, arról sincs hír, hogy mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az Apple áprilisban bemutatott tabletjét. Akárhogy is nézem, lassan öt hónapos csúszásban vagyunk,…..