Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stario

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szkeptikus Klub következő összejövetelének programja: Gyógynövények gyógyszerekben és csodaszerekben Szendrei Kálmán emeritus professzor (Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar, Farmakognóziai Intézet) Elterjedt felfogással szemben a gyógynövények még ma is jelentős részét adják a…..
A bővített valóság (augmented reality, AR) megjelent a könyvkiadásban is. A történetmesélést nem változtatja meg gyökereiben, az olvasás forradalmáról csak szenzációhajhászok beszélnek, viszont színesebbé teszi azt, és marketingfogásnak se rossz. Forradalom helyett…..
Megjött a válasz a Magyar Légiforgalmi Szolgálattól.Egy easyjet és egy austrian airlines gép repült abban az időpontban.so what?..
Reggel asztma szerű orrfolyás. Szokott ilyen lenni, nem akarom túldramatizálni, bár jó pár hete nem volt és most- pont most, hirtelen ismét erősen rám tört. Furcsa, csak ennyi. Kinéztem az ablakon, hello tegnapi napsütés.Egy nagy hatalmas köd, amit látok. Most megyek és…..
Solymár fölött az ég – avagy a Chemtrail nyomában Magyarországon  2010 február 23. Csodálatos, napfényes reggelre ébredtünk. A hosszú tél után ezt már mindenki nagyon várta. 11 óra körül indultam Solymárról Budapestre egy barátommal találkozni. Még a…..