Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maryke76

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos nem volt lehetőségem mobilon keresztül naponta írni a Blog-ba, ezért azt a döntést hoztam, hogy napra lebontva megírom a 8 napunk és a 608 kilométerünk történetét. Izgalomból, kalandból nem volt hiány, már az utazással kezdve. Akkor vágjunk bele. 0. nap.  2017.07.31. Utazás, áramszedőtörés,…..
  Ez a bejegyzésem, leginkább a bennem kavargó érzésekről és a támogatásról fog szólni, hiszen hiába egyedül ketten indulunk útnak a Zorával, mégsem vagyunk egyedül.  Így az utolsó napokban kezdem elhinni, felfogni, hogy egyre kevesebb idő választ el a nagy naptól, hogy neki vágok, annak az útnak,…..
Zora kutya meghódítja Passaut 2017.07.24 21:22:08
A tegnapi nap folyamán a szállások ellenőrzése volt. Egy szállástól nem kaptam rendes visszaigazolást, hogy valóban sikeres volt a fizetés, valamint hogy minden rendben van-e a foglalással, így egy kedves kollégámat kértem meg, aki jól tud németül, hogy hívja fel a hotelt. A fizetésben teljesen…..
Zora kutya meghódítja Passaut 2017.07.06 14:38:26
  Szinte még mindig hihetetlen számomra, hogy az amit két éve dédelgetek álmot, az most már 25 nap múlva megvalósul, kicsit félve nyitottam meg ismét ezt a blogot, de megnyitottam, mert most már csak ami hátra van, hogy elinduljunk 2017.07.31-én 11:40-kor elinduljon velünk egy vonat és elrepítsen…..
A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium indította el több civil szervezettel és a gyámhivatalokkal összefogva. Verő Irén gyermekvédelmi szakember, a program kordinátora a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „Tűrhetetlen, hogy egyesek kert…..
Maryke76 2009.11.26 15:26:20
Kedves Olvasó!

Pár kommenthez én is hozzászólnék. Először is én is egy kutyatartó vagyok, aki mindent megtesz a kutyájáért, de nem bolond. Ha már ennyire szánalmas módon össze hasonltják a gyereket a kutyával akkor íme az én véleményem. Panelban lakom, mint ahogy írtam kutyát tartok, naponta több mint két órát töltünk intenzív játékkal sétával egybe kötve vagyok olyan kulturált, hogy felszedem a kutyaürüléket a kutyám után, nem úgy mint az "ember" hajléktalan banda akik sokszor a játszótér közelében végzik a dolgukat ott hagyva amit néha a kutyám szájából kell kimosni. abba bele sem merek gondolni, mi van ha egy gyermek nyúl bele és a szájába veszi a kezét. Mert valszeg egy hajléktalan nem a legjobb egészségi állapotban van, de én még azt a szívességet is megteszem, hogy havonta féregtelenítema kutyám, mert egy barom fanatikus kutyás vagyok egyesek szerint. A másik, van egy ismerősöm nem olyan rég beszéltünk erről a témáról, mert teljesen különböző a véleményünk ami nem baj, hiszen ez jó, hogy eltudjuk mondania véleményünket. Ő az egészségügyben dolgozik, napi 12 órát valamikor egy-két hétig folyamatosan, mert ugye az EÜ fizetéshez kell mellékállás is a barátnője rezidens tehát ő is EÜ-s, nos nem tudom, mit fog majd mondani a gyermekének ha egy karácsonyi vacsorát nem fognak tudni együt tölteni, vagy nem lehet ott a fontosabb pillantokban, és persze mint EÜ-s szülők amit sokszor hallok én is dolgoztam ott egy darabig de azt mondtam fontosabb a magánéltem, szóval vissza kanyarodva nagyon sokszor hallottam, hogy "kulcsos gyerekek2 lesznek azt sem tudják merre van a gyerek, sokszor aggódalmak teli beszélgetést hallhattam mikor a gyermek nem indult el az iskolába mert a szülő dolgozott. Akkor kérdem én, kinek jobb? ezeknek a gyermekeknek akik nem látnak családi háttért vagy egy kutyának? Természetesen vannak kivételek mindenhol ezt aláírom de azért ennyire nem kéne általánosítani a kutyásokat, mert jelenleg több kutyás ismerősöm van aki többet tud nyújtania kutyának szabadságban, mint némelyik szülő a gyermekének, és szerintem ez az elgondolkodtató és nem a kutyásokat fikázni, mert nem mindegyik kutya ugat a panelban, nem mindegyik kutya csak 10 percre lát teret. És igenis KUTYA és KUtyA között is van különbség