Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerek tekla

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szakítás, hanem egy érthetetlen bizalmatlansági őrület. Nem volt szívünk kihagyni, úgyhogy mondjátok meg a fiúnak mit csinál rosszul, jó? Mostmár nagyon szeretném tudni, hogy miért hazudik minden nő! Tud itt valaki arra válaszolni, hogy miért nem találni egy őszinte nőt…..
kerek tekla 2010.03.02 20:27:03
@csbaly: én szedem a sátorfámat, ha megcsalnak, vagy az övét, attól függ. Önuralom van meg tanulságok levonása meg kalap.
Olyan fickóm nekem sose lesz, aki megüt, mert 100 méterről kiszagolom ezeket a vadállatokat. Mint ahogyan rólad is tudni lehetett a poszt elolvasása után. Pontosabban a 8. mondat után.
kerek tekla 2010.03.02 20:34:03
@csbaly: még egy okkal több, hogy megnézd, milyenek a nem magyar nők!
kerek tekla 2010.03.02 20:39:47
@csbaly: na, szerintem aludj egy nagyot, holnap vidáman ébredj, találd meg a nőt, aki begyógyítja a sebeid és kifejezetten szereti, ha uralkodnak rajta, és éljetek boldogan, míg meg nem haltok! Csao.
A tegnapi után nincsenek tétek, kiszórom a rövideket.A kép innenNem volt hosszú kapcsolat de magas feszültségű. Kezdtem elhinni, hogy végre egy pasi aki tudja mi a pálya. Mondjuk nem volt rendes eleje sem a dolognak (az egy mások sztori), mindenesetre sms-ben lett vége.…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
kerek tekla 2009.12.15 20:11:59
kedves levélíró!

1. Ha vége lett és nem keres, akkor nem értékelt úgy téged, ahogyan te őt. Ha mást jelentett számára a kapcsolatotok és te, akkor nem_lehet_ő_az igazi_számodra! Ezt jegyezd meg.
2. Emlékezz arra, milyen boldog tudtál lenni nélküle, amikor még nem volt, és hidd el, hogy idővel ugyanennyire, sőt még boldogabb is leszel majd. Így lesz. Az idő segít.
3. Rövid határidőket tűzz ki, élj túl egy percet, órát még, egy napot, egy hetet, és minnél messzebb kerül időben, annál közelebb vagy a végéhez. Tudnod kell.
4. Írj. Mindig írj. Ha valamin pörög az agyad és nem tudsz róla lekattanni, kezdj el írni. Akár fórumokba, akárhova, ahol válaszolnak a kérdéseidre, vagy megpróbálnak.
5. Tudnod kell, hogy van egy mondat, egy üzenet, ami neked szól, téged segít, ezt keresd. Figyelj minden helyzetben arra, mit akar üzenni neked.
6. Mindent, ami bármilyen élményt tud adni, programok, barátok, filmek, sport, munka, akármi, tudatosan ragadj meg!

És lassan, nagyon lassan egyre könnyebb lesz, aztán megint nem, aztán megint, de szép lassan egyre kevesebb lesz az elviselhetetlen, és megint észreveszed, milyen szép az idő, friss a levegő, abszurd és mulatságos a szomszéd néni.
Legyél türelmes magaddal, és próbáld kerülni azokat a gondolatokat és helyzeteket, amik kapcsán belédvág a fájdalom.

El fog múlni. Én sem hittem, senki nem hiszi ilyenkor, aztán mégis úgy lesz. Mindig.

szorítok neked
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Sötét árnyékként terítette be a férfi életét. Sziasztok! Azt hiszem lenne egy nem mindennapi sztorim a számotokra. Az éjszakai életben kezdtem pályafutásom már nagyon-nagyon fiatalon. Fiatal révén és mert hát pasi vagyok, gyakorlatilag minden hétvégén más lánnyal tértem…..