Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündianya

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
Tündianya 2010.06.04 14:26:43
@Gépkocsifőfékmunkahengerkiegyenlítőtartálytömítés: Upc az egy külön állat fajta! Más szolgáltatót sajnos nem tudunk választani,mert itt ahol lakunk, nincs vétel. Se a T-com, se a Digi. Csak ez a szemét marad,amit ki is használnak. Örs Vezér téri irodába járunk,s ott olyan paraszt a legtöbb dolgozó,h ilyet még nem pipáltam. Mikor újra kötöttük a szerződést,akkor közölte velünk egy srác,h igyekezzünk,mert Ő ma még nem evett,s nagyon éhes. Hát csak éppen szép szavam nem volt hozzá.Amire kötöttünk szerződést,az már nincs,a digi tv-jük egy fos,a távirányító soha nem oda kapcsol,ahova kéne(cseréltük 2x,s kompatibilis a tv-vel!)nem veszi fel a műsorokat,pedig beállítom. A csatornák eltűntek,a netünk meg soha nem olyan gyors, mint amire szerződés van. Egyik hónapban nem kaptunk számlát,s felhívtuk a központi számot,ahol megkérdeztük,h mi van. Erre azt mondta a nő,h még nincs kész,folyamatban van,s postán küldik majd... Vártunk egy hetet,megint felhívtuk, (ugye kapcsolásig 45 percet vártunk,fasza kis telcsi számla!!!)válasz ua. Megint várunk egy hetet,számla sehol. Erre hazaérünk egyik nap,s se tv,se net. Levél postaládában,h azonnal fizessük ki, meg kaptunk 15.000 Ft büntetést. Hát erre úgy bepipultam,h a fogyasztó védelmi szervezeten keresztül,most elértük,h visszakapcsolják a tv-t,meg a netet,s nem kell büntetést fizetnünk,mert vissza hallgatták a telefon beszélgetést,s nem mi tehetünk róla. Alig várjuk,h leteljen a hűségnyilatkozat, nyáron úgyis költözünk, s átmegyünk más szolgáltatóhoz.
Tündianya 2010.06.04 14:34:30
@samcro: Mi is albérletbe kötünk hűségnyilatkozatot. Mivel albérleti szerződést ált. minimum egy évre köt az ember,így semmi baj nincs. Átkötni lehet. Mi 5 év alatt,3x köttettük át,semmi baj nem volt azzal... Ha nem kötnénk rá, akkor ne nézzünk tv-t, meg ne legyen netünk? Ez az egy közüzemi számlánk van, ezzel tudsz csak 1-ről a 2-re lépni. Előfizetéses telefonhoz vagy 2 arcképes igazolványt kérnek, vagy egy közüzemi számlát. unio van,útlevél nem kell,jogsim nincs,csak a számla volt.... De jó is volt!
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.  A részletekért kattints ide   Kedves MH terror Blog! Az alábbi történetet szeretném…..