Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Charles

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisza-tó újra. Indulás Szeged, 06:30, érkezés Tiszafüred 09:30. Regisztráció, öltözés. A szervezők most biztosítottak buszt, amivel át tudtunk menni Poroszlóra, a görkoris rajthoz, sőt a cipőinket visszahozták Tiszafüredre, szóval nem kellett zokniban tipegni. Ez tök jól…..
Arra gondoltam, hogy mindenki leírhatná melyik a kedvenc youtube-os (lehet természetesen más oldalon is) görkoris videója.Kezdem én a sort, legyen mondjuk ez az ötrészes filmecske:www.youtube.com/watchVárom a kommenteket!..
Tavasszal terveztük, most sikerült csak az időjárás miatt. Akik szerettek volna jönni azoknak nem volt jó az időpont, így csak hárman vágtunk neki a közel 80 kilométernek. Az időjárás nem nagyon kedvezett, délutánra elkezdett olvadni az aszfalt, nem tett jót a kerekeknek a ragados…..
Sir Charles 2010.07.13 08:42:09
 A honlap alapján végre szép napos és csapadékmentes időben sikerült megrendezni Budapest talán egyetlen görkorcsolya versenyét. Képek, eredmények:www.futanet.hu/7.-generali-duna-parti-futogalaLátszólag én is ott voltam, de nem...
Sir Charles 2010.06.08 10:15:14
Hali!
Én igen, a Kis-Balaton körül (
www.kerekparinfo.hu/zalakaros-maraton) idén is lehet menni, rákérdeztem: "Köszönjük kérdését, igen, lesz idén is görkorcsolyás futam, a honlapra hamarosan felkerül minden fontos információ!"
30km, szép táj, már csak az útminőségről kellene valaki beszámolója, ki indult tavaly.
Sir Charles 2010.06.10 09:12:52
@zfazek: "Bosszankodtam is, hogy életem első és utolsó alkalma lett volna egy aranyéremre ha korival indulok :)"
Ja értem már, ezért írtad hogy nem tudsz több versenyt! Elnézést hogy belekotnyeleskedtem! :D