Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadliba1

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, kezd az ország egy abszurd vígjáték színterévé válni, ahol a Monty Python szereplői Mr. Beannel és Mekk mesterrel karöltve bénáznak a kormányrúdnál... A hülyeség pedig - lévén, hogy határtalan - egyre terjed.Isten bizony, hangosan felröhögtem a vonaton, amikor…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
  Tudjuk meg, miért kellett egy szinte még gyerek gumigyári munkásnak meghalnia.   Miért nem beszélünk azokról, akik szó szerint a két kezük munkájával teszik lehetővé, hogy a mindenkori miniszternek legyen mit elosztani, elvonni, átalakítani, ide-oda pakolni? Miért nem…..
vadliba1 2012.06.14 10:17:42
@gorillka: Csak a 23 éven tudsz kiakadni? Egy ember akárhány éves, egy anyának akkor is mindig a gyereke marad.
Olvasd el újból a cikket, utána menj el egy gyárba dolgozni, hátha megérted a lényeget.
Egyébként tényleg köztudott a koreai menedzsment durva hozzáállása a munkajoghoz.
Mondanám, hogy nem értek a villamossághoz és azért nem tudom megmondani mi ez, de a helyzet az, hogy - Tamás fotói alapján - még abban sem vagyok biztos, hogy a villamossághoz van köze ennek az izének. (Amúgy sem akarom szegény ELMŰ-t minden második nap ekézni). Lehet hogy csak…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Praxis Koponyatörés a kórházban 2012.01.23 08:35:00
2011. április 26.-án 83 éves édesanyámat légzésszervi panaszokkal beutalták az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet XIV. Tüdőbelosztályára (B. épület II. emelet).Mire mi odaértünk orvossal már nem tudtunk beszélni, mert ebben a kórházban nincs minden osztályon…..
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..
Nem vesztegetném az időt a nyílt levél elképesztő magyartalanságaira, csak egy gyöngyszem: „kritikus gondolkodásra pedig nagyobb szükség látszik lenni a mai Magyarországon, mint bármikor a közelmúltban”. Látszik lenni magyar tudós, nyelvtankönyv asztalon nem lenni,…..
Piroslap Magyarország Alkotmánya 2010.11.04 15:37:00
Van, vagy nincs? Ez a kérdés önmagában a gyalázat. Pedig komoly politikai erő feszegeti. Valahogy olyan ez egy picit, mintha a bankrabló semmisnek tekintené a BTK-t, merthogy annak az alapjai az államszocialista időkben keletkeztek. A Törvény az Törvény. Ez az egy mondat…..
vadliba1 2010.11.05 09:16:09
Felháborít engem is az a cirkusz, amely az Alkotmánybírósággal kapcsolatban jelenleg történik. Elöljáróban: a szüleim a háború alatt kerültek Magyarországra, tudom, és átérzem a külföldön, magyar lakta területen élő magyarok helyzetét, számos rokonom él ma is külföldön. Ennek ellenére:amennyiben a törvény és az Alkotmány a szerint módosul, hogy a külföldön élő magyarok is szavazhatnak, ezzel azt éri el a parlamenti többség, hogy sikerül bebetonoznia magát a székébe. Ez súlyosan sérti az általuk papolt demokráciát. Ráadásul azt érzem, hogy én itt dolgozom, itt tanultam, itt neveltem fel két kvalifikált végzettségű gyereket, akik szintén ezért az országért tevékenykednek, itt adózunk, itt fizetjük a társadalombiztosítást. Nekünk van jogunk meghatározni, nem pedig a külföldön élő magyaroknak, még ha a közvetlen rokonaim is, hogy kikre szavazzunk (még ha időnként rosszul is döntünk), kik irányítsák helyettünk és a nevünkben, de nem a többség akarata ellenében ezt a pici országot.
Egyetértek azzal, hogy a MAGYAR ALKOTMÁNY (így nagybetűvel) nem átjáróház, amelyet kénye-kedve szerint bárki a saját érdekei szerint módosítgathat.
Mit tett volna Róma, ha Asterix a gall - és a többi provincia lakója - is megjelenik Rómában a római jog szerinti szavazáson? A magyar Parlament döntése legitim, de még "legitimebb" a MAGYAR ALKOTMÁNY és a magyar Alkotmánybíróság. Az ország jó részének - pártoktól függetlenül - ez a véleménye.
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
vadliba1 2010.10.26 16:38:10
@efhábé: Igazad van, a magyar törvények értelmében - mondom TÖRVÉNY - kötelező elfogadni bármilyen címletű érvényes bankjegyet és pénzérmét. A Volánnak - és bárki másnak, aki szolgáltatást nyújt, gondoskodnia kell váltópénzről. A Volán belső szabályát "übereli" a törvény a Hitelintézetekről. Fel is lehetett volna jelenteni nem csak a sofőrt, hanem magát a társaságot is. Kedves Szárazkoro, tévedsz, ha azt hiszed, hogy a sofőrnek van igaza.
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
vadliba1 2010.10.19 14:17:21
@EMU: Gondolom, neked (csak így, kisbetűvel) nincs (és remélem, neked nem is lesz) gyereked, unokád, keresztlányod, keresztfiad. neked semmid és senkid sincs. Eszed sem.
vadliba1 2010.10.19 14:31:39
@EMU: Kedves EMU! A szavaidból az derül ki, hogy nem látod át a lényeget. Ezt a táblát egész egyszerűen negatív diszkriminációnak hívják. Bárki bármit mond, törvénytelen a kiírás és pont...
Egyébként vásároltál már úgy, hogy két kezed tele szatyorral, a másik két kezeddel meg egy pici és kicsi gyereket vezetsz kézen fogva? Nekem már mondta orvos, amikor anno engem kezelt, hogy miért nem hagyom otthon a gyerekeket, pláne a babakocsit. A válaszom az volt, mert a cselédlány beteg, a francia szobalány férjhez ment Svájcba, az angol nörsz pedig szabadságon van Londonban. Ennek ellenére klasszul felneveltem a gyerekeket, és csak magamban szidom a gyerekellenes megnyilvánulásokat.
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..