Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katus15

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
katus15 2009.11.26 09:28:45
@EMU: sokan gondolkoznak úgy ahogyan te. Szivesen beszélgetnék veled erről bővebben is, kitartva amellett hogy nem akarlak meggyőzni semmiről feltételezve hogy te sem engem csak meghallgatni egymás gondolatait de az hely aligha alkalmas erre. ezen keresztül : jazmin@lajt.hu beszélgethetünk ha van kedved.
katus15 2009.11.26 09:39:08
@szubjektiv: köszi, de nem vettem magamra . Amúgy nekem semmi bajom se Orbánnal sőt egyik párt vezetőjével se, csak ragaszkodom azokhoz a jogokhoz melyek megilletnek minket, mindannyiunkat és lehet hogy buta vagyok de látok arra esélyt hogy ezt korlátozzák.