Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirama

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamar meglesz az a még mínusz 5 kiló. J megint gondoskodik arról, hogy ne csak kicsit legyek padlón. Erről most bővebben nem írhatok, sőt... lehet hogy egyáltalán nem fogok írni. Csupán ennyi: a háború csak most kezdődik...
Ma már egy picit jobban vagyok, bár azt hiszem a lelkiismeretfurdalástól sosem fogok megszabadulni. Talán csak akkor, ha valami csuda folytán anyu elmenne orvoshoz. De félek, hogy mire eljut odáig, addigra már túl késő lesz. :-( Mint máskor is, most is be kell látnom, minden rosszban…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Fuldoklom 2012.07.09 23:59:00
Borzasztóan érzem magam. Gyakorlatilag szombat óta ezen őrlöm magam, hogy helyesen tettem-e amit tettem. Józan ésszel tudom, hogy nem alkalmas rá, hogy vigyázzon a gyerekekre. Közben pedig ezzel a lépéssel végleg eltaszítottam magamtól. Akkor azt gondoltam kétségbeesésemben, hogy…..
A baj sosem jár egyedül, milyen igaz ez a közhely! Nagyon nagy gáz van. :-( Összevesztem anyukámmal tegnap, és sajnos remény sincs rá, hogy a közeljövőben ez a szitu rendeződjön. Úgy emlékszem nem nagyon írtam anyukámról eddig, nem véletlenül. Sajnos nagyon komoly betegségben…..
Huh, Zsó új dolgot talált ki: bármit csinálok, rögtön kérdezi: "Ana micinász?" Ha épp nem csinálok semmi érdekeset, akkor csinál ő, és mondja: "Ana níííízd!" :-) Na szóval ma kocsit takarítottam, ez izgis volt, ilyet még nem látott. A következő párbeszéd zajlott közben:-…..
Nyűgös napom van ma. Már kora reggel óta rohanás, nem úgy jöttek ki a dolgok, ahogy terveztem... nem szeretem az ilyen napokat. Erre jött még az egész délutános eső fejfással párosítva. Jah és a lábamat is feltörte a cipő, pedig egyáltalán nem új, gyakran hordom, nem is értem…..
Nyugis napunk volt, itthon pihengettünk. Igazából terveztünk programot, de le kellett mondanunk anyagi okok miatt. Na nem azért mert annyira drága lett volna, hanem mert annyira nincs pénzünk. Ennyire még sosem voltunk padlón. :-( A nyár amúgyis mindig sokkal megterhelőbb, hiszen nincs…..
Idézek: - Hány éves vagy Zsófi?- Tettttőőőőő! :-DDDD Drága pici királylány, nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!! :-)..
... na ez van Zsófinak. :-( Tegnap 38,5-el és lázcsillapító kúppal feküdt le, ma reggel nyugodt éjszaka után 38,6-al ébredt. Szegénykém úgy remegett, hogy a kakaóspohár majdnem kiesett a kezéből. Úgyhogy mentünk azonnal a fülészetre, aholis a fenti diagnózist kaptuk. Most…..
Mostanában egyre gyakrabban hiányzik a blog, és lenne kedvem irogatni. Úgy döntöttem nem fogom vissza magam, itt a folytatááás!!! :-) Huuhhh hogy mi minden történt, mióta hanyagoltalak kedves naplóm... Az egyik pl épp itt ugrál rajtam! :-))))) Szó szerint! Ő Káposztás Karola…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Brúnó :-( 2011.09.30 22:30:23
Ma pontosan egy éve, hogy Brúnó elment... Rettenetesen hiányzik, még mindig. És azt hiszem örökké nagyon fog hiányozni. :-( Drága Brú, amilyen hűséges voltál idelent, ugyanúgy vigyázz ránk odaföntről!!! :-((((..
Zsófikának ma nagyon hisztériás napja volt, különösen estefelé. Nem tudom mi van vele, nem szokott ő ilyen lenni. Nem is nagyon eszik, talán a foga jöhet megint??? Olyankor szokott evéssztrájkolni. Fodrásznál voltunk, mindkettejüknek nagyon hosszú volt már a haja. Danié jó…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Állatkert 2011.08.02 22:17:00
Állatkertben voltunk ma a gyerekekkel. Nagyon jól sikerült nap volt, és az idő is kegyes volt végre. Időjárás szempontjából borzalmas ez a nyár... alig volt pár nap, amikor úgy igazán strandidő lett volna. Nem emlékszem még ilyen pocsék nyárra. :-(Na szóval állatkert. Zsófin…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Újra munka 2011.07.01 23:54:00
Hivatalosan mától dolgozom újra. A munkahelyemen aktív állományba vettek, megkezdtem kivenni a felhalmozódott szabadságaimat. Ez körülbelül a nyárra elég, ősztől pedig kezdődik a taposómalom. :-( Anyagilag könnyebb lesz picit, de hogyan oldom meg a gyerekek körüli teendőket...…..
Mirama 2011.07.22 08:20:37
@allisc: Ez természetes, mindig megnézem, írtál-e vmi újat, h hogy vagytok. Örülök, hogy gyerkőcök jól vannak!

Csilla! Ne légy elkeseredve! "Süt a nap, nehogy szomorú légy, lehetne százszor is rosszabb!" Tudom, ez most sovány vigasz, de tényleg így van! Kitartás! Vigyázzatok magatokra! Sok-sok ölelés: M.
Egy ÚJ ÉLET kezdődik 8600g 2011.06.29 23:50:00
Délelőtt az 1 éves státuszon voltunk Zsófival, hivatalos paraméterei a kisasszonynak: 8600g és 76cm. Hát nem egy óriásbébi... :-) belassult most a növése nagyon, védőnéni szerint fogadjam el, hogy egy pici törékeny kislány lesz. Tulajdonképpen a szülei is picik, úgyhogy nincs…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Itthon 2011.06.08 21:39:18
Itthon vagyok!!! :-)))Megvolt a műtét, minden rendben. Jól vagyok, bár kicsit gyengének érzem magam. Picit fájdogál a hasam is, de nem vészes. Nem esik jól hajolgatni meg emelgetni. Megyek is, lefekszem korán, fáradt vagyok. Köszönöm az aggódást, jólesett, hogy gondoltatok rám!..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik 2. nap 2011.06.07 23:19:00
Egyre jobban hiányzik Dani. :-( Zsófikán is látom, hogy hiányolja, sokszor bemegy a szobájába és keresi. Nyűgösebb is, különösen este, fürdés környékén, mert olyankor szoktak a legjobban bohóckodni bátyussal. Hiába játszok, foglalkozok vele, én uncsi vagyok már olyankor.Sokat…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Pafffff 2011.05.19 23:01:00
Kedves ajándékot küldött a TIGÁZ Zsófi 11 hónapos szülinapjára. Az éves elszámolást, ami szerint 65 ezer forint elmaradásunk van. :-((((( Tény, hogy jobban fűtöttem idén télen mint tavaly, Zsófika miatt, na de csak kb 2-3 fokkal. A különbözet pedig több mint 3 havi…..
Iszonyú sebességgel pörögnek a napok. Tudom, nem mondok ezzel újdonságot. Gyakorlatilag mindjárt vége az iskolának, mindössze 1 hónap van hátra. Ugyanilyen sebességgel fog eltelni a nyári szünet is, és hipphopp kezdődik a taposómalom. Olyan jó lenne most megállítani az…..
Ma volt a tavaszi szünet utolsó napja, holnap kezdődik a suli. :-( Annyira, de annyira jó volt ez az 1 hét!!! Kicsit tartottam tőle, mert a síszünetet nehezen viseltük Danival, nyűglődött, unatkozott itthon, pénzünk meg nem volt kimozdulni. Pénzünk most sincs :-( viszont ragyogó…..
Mirama 2011.04.27 08:00:03
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Tollas... 2011.04.12 22:33:44
Rendesen elúszott ez a nap... egy csomó mindent terveztem, és semmi nem lett belőle. Reggel mikor beértünk a suliba, kiderült, hogy nyílt nap van, és erről nem szóltak előre a szülőknek. Persze nem lett volna muszáj ott maradni, de úgy vagyok vele, hogy ha elkezdek dolgozni, akkor…..