Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corradora

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy is kell.... Hogyan szavazzunk 2010.03.18 14:58:20
Politikusnak olyan emberek mennek, akik olyannyira alkalmatlanok mindenre, hogy sem biztonsági őrként,  sem ingatlanügynökként vagy BKV ellenőrként  sem tudnak elhelyezkedni. Ezért nehéz mindig eldönteni, hogy kire is voksoljunk. Az egész választási rendszert sokkal jobban…..
(A képet innen vettük: létező utcatáblák New Hamsphire-ben, Concordban)   „A kormány létbizonytalanságban tartja az egyházi iskolák diákjait, akik magyar állampolgárok gyermekei, ez pedig diszkrimináció” – jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás,…..
Mindenki meghirdette a programját, vagy amit annak gondol, teljes gőzzel dübörög a választási kampány! Egy kis útmutató arra nézve, hogy hogy is kell politizálnunk!Mindenki tudja, hogy társaságban nem illik politikáról beszélni, mert csak feldűhítjük a többieket. Azok az emberek…..
Kínában élt egy úr: Sar Ga.Amije volt: csak egy spárga.„Ez majd a császárnétátjárja lándzsámként!”Sírján már sárgul a márga.Versvasárnap rovatunkban Györe Gabriella haikuiból és limerikjeiből közlünk válogatást.haikuk Temetésre I.magad fájdalmátmás…..
Corradora 2010.01.17 12:46:06