Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ürmöske

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hallójáratban kialakuló tályog a külsőfül-, vagy más néven hallójáratgyulladás speciális esete. A bőr alatti elgennyedés általában nem a gyakoribb, lap szerint terjedő, diffúz fertőzés következménye, hanem legtöbbször körülírt, a hallójáratbemeneti szőrtüszőket…..
Segítség Anya vagyok. Fura cím nem? Hiszen az, hogy valaki anya, az csak boldogsággal kellene, eltöltsön, büszke kellene legyek arra, hogy megszültem egy vagy két gyereket, vagy aki többet az arra. Vannak nők, akik hat-hét gyereket is megszültek, és annyira elfoglaltak, hogy nincs…..
Ürmöske 2012.06.05 09:58:01
Végigolvastam a blogodat. Lenyügözött és számtalan gondolatot ébresztett. Ma miért vagyunk ennyire társfüggők? Nagyanyám és anyám is egyedül éltek évtizedeken keresztül és nem tapasztaltam, hogy szenvedtek volna a magánytól. Sőt,inkább ragaszkodtak a függetlenségükhöz, elutasítottak minden komolyabb közeledést a férfiak részéről.

Én 4 évvel a válásom után éreztem, hogy lépnem kell. Addig eszembe sem jutott. Akkor még csak 5 éves volt a gyermekem és éppen időben jött a sürgető érzés, hogy a gyerek elfogadja az új helyzetet. Sikerült új családot alapítanom, de nem volt könnyű.
Talán még ma is hiányzik az az idő a kapcsolatunkból, ami ismeretségünk előtti időből származik. Olyan, mintha egy filmről levágnák az elejét. Hiába ismerem minden részletét az életének, mégis hiányzik.

A fiúkkal kapcsolatban ajánlok két könyvet elolvasásra:
www.libri.hu/konyv/a-zacher.html

www.libri.hu/konyv/z-generacio.html

Azt hiszem, hogy amíg a fiúk nem lesznek felnőttek és teljesen önállóak, addig nem tudsz elvonatkoztatni a napi problémáktól és ez rányomja a bélyeget a mindenkori kapcsolatra.
Minden párt kereső embernek elég zaklatott előélete van, és menekül az újabb problémák elől. Meg kell várni, amíg egy derűs, nyugodt időszakod lesz.
Most anya vagy és érzi ezt a férfi is. Nem szeret második helyre kerülni.

A hited tartsd meg, hogy erős maradj! Szükséged van rá! :)
Nem tudom, Mária levele mennyire fogja megosztani az olvasóközönséget, mert egyrészt igaza lehet benne, hogy veszélyes dolog, ha belecsattan egy ilyen nagy acéltönk az autó aljában, miközben az éppen áthaladna fölötte. A másik oldalról nézve viszont csak volt ott egy piros lámpa,…..
 A válság szelektál. Itt szorít, ott meg nem vagy nem annyira. Itt: a kórházban nagyon szorít. Nem volt 13. havi fizetés, és cafeteria helyett (ami eddig sem volt) maximum fecaeteria lehet:-)A minisztériumokban meg szorít, na de annyira mégsem.  "valamit fizetni"…..
Flór Ferenc születésének 199. évfordulója alkalmából Kórházunkban rendezett megemlékezés ünnepi gondolatait dr Follát Györgyi főorvosnő fogalmazta meg és adta át nekünk, kollégáinak. Ezúton szeretném megosztani ezen gondolatokat - a főorvosnő szíves hozzájárulásával.…..