Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ped0b3ar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő reggel alattomos lószarlepényekre futhatott rá az a gyanútlan kerékpáros, aki az Árpád hídi biciklisávon akart átkelni. A bringások által láthatóan már kilapított lócitromon többen megcsúsztak az egyébként forgalmas átkelőn. A hídon gyakran átjáró biciklisek…..
Ped0b3ar 2010.08.31 12:07:36
@prefektus: külön lovakat kéne tenyészteni erre a célra
Az uniós támogatásból Óbuda a promenádját fejleszti, ehhez mintegy 560 millió forintot kap. A közterületi rendezés és fejlesztés a Bécsi út-Kolosy tér-Nagyszombat utca-Lajos utca térségét érinti. Óbuda-Újlak revitalizációja keretében díszburkolattal borítják a Bécsi…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Lányok/fiúk,eddigi legtöbb oldalletöltést produkáló posztunk, A közösségépítő oldalak után ismét visszakanyarodunk a témához. Na nem azért, mert annyira bulvárosodni szeretnénk vagy még több kattintásra vágynánk, de két kedves rajongónkat is megihlette az egyre divatosabb…..
 (Folytatás innen)-Hatodik cé, figyelem, figyelem! Föld hívja Jokonicsyt, Föld hívja Jokonicsyt! Akkor most mindenki szépen összekészíti a cókmókját, különös tekintettel az útközben termelt szemétmennyiségre, és azokat ide rendessen, ebbe a reklámszatyorba beleszórja! És…..
Ped0b3ar 2009.11.26 00:11:18