Regisztráció Blogot indítok
Adatok
üregszűr

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enneagram Az Ötösök jellemzése 2007.12.17 17:00:00
Világkép:A világ tolakodó. Idõ kell, hogy gondolkodjak és feltöltődjek.Típusszerkezet: Fukarság és patologikus elválasztottság Jellemzõk szerkezete: Visszatartás Nem ad Patologikus elválasztottság Félelem az elnyeletéstől Függetlenség Érzéktelenség Cselekvés elhalasztása…..
üregszűr 2010.08.29 00:55:56
@Morphinist: az enneagram az önmegismerés útja (meg felületesen hr-managereké...), nem pedig arra van, hogy ezzel definiáld magad. Ha ötös vagy, ismerd meg az ötösséged. Ha kilences vagy, ismerd meg a kilencességed, ... Aztán csinálj valami értelmeset.
Mi az, amit hendikeppnek érzel pontosan? Tudsz rajta változtatni? Akarsz is? Egyáltalán létezik, és nem csak abból adódik, hogy "igen, én ötös vagyok, és ez ezzel, meg ezzel jár"?
Az egyházban ilyen komoly mozgósítás indult be Haiti kapcsán. A rendelkezésre álló információk alapján megpróbálom elemezni a helyzetet. Nagy Tamás levele Lássuk először a hivatalos tájékoztatót, Nagy Tamás (a budapesti szcientológia egyház vezetője) tegnapi levelét (a…..
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
üregszűr 2009.11.26 00:11:17
@GergőÁron: nem hozzám szóltál, de számomra inkább szól egy "egyetemes" értékrendről (szervezett társadalmi léthez nem árt egy ilyen). Ez a legfontosabb része. Nem érzem feltétlenül inkompatibilisnek a tudománnyal (pl. ott ma Istent Szingularitásnak hívják ;))
  A kutatások szerint a Samsung új Micro Plasma Ion (MPI) technológiával működő légkondicionáló berendezései a levegőben terjedő H1N1 vírusok 99,99%-át 20 perc alatt elpusztítják. az MPI a levegő páratartalmát aktív hidrogén és negatív töltésű oxigén ionokra…..