Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zach

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha kell, ha nem. Kiegészítésképp a legutolsó (A magyar rocklegenda) poszthoz.Üdv:hekiKis generációs visszaemlékezés a vérbő 80-as évekreInterjú Pohlik Károllyal  - Zenekarotok, a DGZ, (Dunapentelei Gitárzenekar) a 80-as évek non-mainstream, alternatív…..
Zach 2010.10.28 22:30:18
@GERI87: Te szeretsz valamit az életben a kapitalizmuson kívül? Elég régóta olvasom a modorost és te mindenre csak fikázol. Mindenre van egy rossz szavad az összes témában.
 Ez egy kevert egyperces - de így az idei nyár lassankénti begyűrűzésével mindkét fajtából látunk eleget az utcákon, szerencsére. Harács Józsefnek köszönjük szépen mindkettőt, a két rövid összeállítás pedig klasszis - kellett már ez is.   Hardcore-biciklis/…..
Zach 2010.06.29 16:26:47
Nekem bejönnek a biciklis csajok.
www.youtube.com/watch?v=V0ko8E5z3Dk

Velem sosem történnek ilyenek amiket itt leírtatok pedig autós, bringás és gyalogos is vagyok. Max. néha ha bringával vagyok ledudál vmi fasz de semmi több.

A régi indie-s poszt és a biciklifutár aspiráns überfasza volt. Ez sztem erőltetett szar. Semmi köze a realitáshoz.
...ó-o-ó, a milarepaverzió... szélfoszlánybeszáradás, beszáradás, beszáradás... ó-o-ó, a milarepaverzió, áááááá.... /A.E. Bizottság: Milarepaverzió/ -Ezt nézzétek, mit találtam! Was, Retróbuli a 70-es, 80-as, 90-es évek legőrületesebb slágereivel,…..
Modorosblog A Britpopos 2010.02.16 10:00:00
Na, eredetileg ők (is) voltak az indie-sek a korai 90-es években. Nem a nagy lemezkiadó vállalatok ernyője alá tartoztak, ezért függetlennek, independentnek tekintették őket. Aztán úgy alakult, hogy megközelítőleg hasonló stílusú, gitárra épülő zenét játszó együttesek…..
Modorosblog A modoros Indie 2009.11.25 06:59:00
 Ez a téma annyira szemérmetlenül kínálta magát, hogy az ember már-már belepirul...De mielőtt beleásnám magamat személyesen is egyik kedvenc zenei irányzatomba, átadom a szót Dájvidnek, aki nemcsak az ötletet vetette fel, hanem azonnal meg is kínált pár részletben a…..