Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sick fuck (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
sick fuck (törölt) 2010.03.26 22:52:08
@bioLarzen: Ezen mi a vicces? Gondolkozz már! 25 éve oktat büntetőjogot, és már jó ideje a mentelmi jog eltörlése mellett szól. Nem fura senkinek, hogy pont azzal hozták hírbe? Gondolkozzatok már racionálisan! Miért akarna valami mögé bújni, ami ellen harcol?
Piroslap Komoly bajban a Jobbik 2010.02.25 09:35:00
A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges…..
sick fuck (törölt) 2010.02.25 20:36:48
@II.Briandrew: Igen a FIDESZ megpróbált valamit, megszerezni a határontúliak szavazatait az állampolgársági akciójával, ami a történelem legundorítóbb húzása volt. Csak erre játszottak, nem nemes célok vezérelték őket soha. Szégyen az ilyen párt, nem éltetendő.
sick fuck (törölt) 2010.02.25 20:46:55
@II.Briandrew: Nem írtam, hogy jobbikos vagyok, nem értem, honnan veszed. Mindenki tudta akkor is, hogy erre ment ki a játék, kár szépíteni a múltat. Mindegyik pártnak volt esélye bizonyítani. Leszerepeltek. Vége.
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
sick fuck (törölt) 2010.02.22 18:27:48
comment:com Nagy Bukta! lesz 2010.02.11 10:00:00
Február 12-én új, 21 részes valóságshow-t indít a magyar Music Television. A Bukta! című, akcióban és humorban bővelkedő sorozatban szabályszegő fiatalok lebukását láthatjuk a lehető legfurcsább helyzetekben. Lesz itt minden, részeges kocsmai verekedés, meg tiltott éjszakai…..
sick fuck (törölt) 2010.02.11 10:34:58
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Kétszer is írtunk már a Jay Leno Show kaszájáról, és istenbizony nem akartam többször ezzel foglalkozni, mert nem ér ennyit ez az egész, de a sors közbeszólt egy makacs ír csávó képében, aki éppen most teszi tönkre tévés karrierjét, ha minden úgy alakul, ahogy eltervezte.…..