Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márkosz

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredet(i)(2010)Christopher Nolan legújabb alkotása, ami továbbra se mossa le a zseniális szót a rendező eddigi munkásságaival szemben. Lehengerlő, észbontó látvánnyal, és olyan történettel amit még eddig soha nem láthattunk a mozivásznon. Mindenkinek ajánlott, hogy megnézze aki…..
Márkosz empire Toy stories 2010.06.26 14:54:00
Az elmúlt napokban a vászonra került a méltán híres Pixar stúdió első gyermekének immáron harmadik folytatása ami továbbra se okozott csalódást a nagyközönség előtt. Bevallom az első két rész nagy kedvenceim voltak így az első trailerek amik a harmadikrészről csordogáltak…..
Kicsit megkésve ugyan, de nagy lehúzások miatt, és sok rossz kritika eltántorított a moziban való megnézésétől és így hát csak most került rá a sor, hogy megtekintsem a nagy kedvenc 6-dik részt miként valósították meg film feldolgozásban.Először is a film egyáltalán nem…..
Márkosz empire New project! 2009.09.04 22:50:00
Mivel most nem nagyon van kedvem írni filmkritikát, bár rámférne mert elég sok mindent láttam  a nyár folyamán, ezért inkább most néhány dal szöveget szeretnék lefordítani amivel legalább fejlődik az "ékes" angol tudásom, és megtudom miket is szövegelnek az…..
Márkosz empire Alien tetralógia 2009.07.11 11:17:00
Mostanában a régi kimaradt filmek bepótlását terveztem a nyárra, és hát az Alien 4db-része került  elsősorban megnézésre. Az első résznek nagy lelkesedéssel ültem neki arra számítva, hogy ez mekkora királyság lesz, de kicsit sem volt az, így nehezen is tudtam rávenni…..
Márkosz empire MENtünk 2009.05.07 15:29:00
  Gondolom sokan várták már a  hogy vége legyen ez a beragadós, plöttyedt, lebénító téli időszak, igaz ez már a múlt hónapban bekövetkezett, de most, hogy tényleg mindenki felébredjen a téli álomból, és ne csak a klíma változáson  lehessen ezt a…..
Prison Break season 4 finaleJövőhéten végleg lezárul a két testvér páros története a Prison Break 4-dik évadja, ami így  visszatérve az utolsó 5 részre  igen gyenge 2 milliós nézettségeket produkált Amerikában. Ennek elennére szerintem a 4-dik évad teljesen nézhető…..
Márkosz empire Welcome again... 2009.05.05 18:22:00
Újra megynyitott szeretett, elhanyagolt blogom, egy másik szolgáltatónál a blog.hu-n. A régebbi blogom még él, de tán nem virul, és tán azért is telepedttem ide mert itt jobb körülmények közt ápolhatom blogom külsejét. A másik kiváltó ok, hogy a sarok.org valami miatt nekem nem…..