Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freebie

19 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahaam... Tegyük fel, hogy eltöröd a kávéfőződ. Gyakran megesik, ami nem is meglepő, ha azt nézzük, hogy ezek az edények általában törékeny üvegből, vagy kerámiából készülnek. Előbb vagy utóbb úgyis eltörnek. Félelmetes.....
Bármily triviálisnak is hangzik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy hogyan is kell kinéznie egy postai címzésnek. Megmutatjuk, de ezen kívül még.....
A Miele gyakran ad ki ingyen letölthető anyagokat - és egyáltalán, elég jól üzemeltetik a weboldalukat is, ha a közönség figyelmének fenntartásáról van szó! Most is egy ilyen ingyen letölthető anyag kapcsán írunk...
Közeledik az év vége, na, meg így az év eleje is, úgyhogy sok kisvállalkozónak itt az idő, ha nem tetszik neki a régi számlázó szoftver, évfordulóval könnyen válthat. Esetleg ingyen? Ingyen!..
A Jägermeister nemcsak jéghidegen jó, nagyon finom grogot is készíthettek belőle. Az italt nagyon könnyű elkészíteni, egy hideg téli estén igazán átmelegíthet ez a könnyed, narancsos ízvilágú meleg ital.     Összetevők: 4cl Jägermeister 4cl facsart narancslé ½ zacskó vanília cukor 2cl…..
Freebie 2016.12.03 16:20:33
Freebie 2016.12.03 21:01:35
@Orosz Bogi: Köszi Bogi! Tehát akkor egy-egy egységnyi fahéj, szegfűszeg, ánizs, narancs peel beleszórva mondjuk 1 dl vízbe és felfőzöm? Nem sok gyakorlatom van ebben, de az összetevők viszont mind megvannak itthon ;-)
Itt mindent megtalálsz, amit az Ünnepi divatról, és stílusról tudnod kell :)..
Mióta az Eötvös utcába költöztem, küzdök az ételmolyokkal. Folyamatosan takarítunk, kéthetente nagytakarítás, és kéthavonta át vannak mosva a szekrények kívül-belül Domestosos vízzel. Az ételmolycsapdák 3 helyen vannak kitéve a konyhában, amit havonta cserélnem kell, annyira tele lesz. Undorító.…..
Freebie 2016.09.25 10:16:42
@elemes: Semmi. Észre sem veszed. Csak tudatosan nem tennéd érthető okokból, mert ahogy írod is "gusztustalan".
Adventi Vásár Adventi vásár 2016.09.22 23:16:13
Túl vagyunk az iskolakezdésen, vissza rázódtunk a nyaralás után a munkahelyünkre és még szinte meg sem szoktuk, hiszen 25 fok és jó idő van odakint, máris felbukkan gondolataink peremén az Advent...
A BurnAware CD és DVD író szoftvert gyártó cég igen jó fej, hiszen a szoftverének teljes verzióját odaadja minden korlátozás nélkül, ha otthoni használatra kell. Ha viszont hajlandó vagy érte fizetni is, akkor plusz funkciókat is kaphatsz. Hogy miket, azt nem tudom, mert nem…..
Grafikusoknak, de akár bloggoló magánszemélyeknek is jól jöhet időnként, hogy olyan képanyaghoz jussanak, amiért nem kell fizetni. Erre találták ki stock fotó adatbázisok, hogy adnak némi "behúzó" anyagot ingyen, hogy odaszokjon a leendő ügyfél, aztán ha már ott van, gondolják…..
Karácsony előtt jól jön otthon a sütéshez egy karácsonyi receptfüzet. Biztos mindenkinek van ötlete, hogy mit készítene, de évről évre nem lehet mindig ugyanazt, nem? Na jó, lehet. De nem unalmas? Az ingyenes receptfüzet most ad egy kis kitekintési lehetőséget és újdonságot…..
Szinte bármit el lehet olvasni a gépeden a Calibre olvasóval! Te se hagyd ki! Töltsd le, mert ingyenes és használd! Megéri! :) További infó: Calibre ingyen letöltés infó IDE kattintva!..
Freebie 2015.02.07 17:26:50
@Ingyen cuccok: Sziasztok! Gratula a blogotokhoz! Sajnos viszont ezt nem tudom most átadni, mert a látszattal ellentétben készülök valamire. Bocs. Ha nem sikerülne, nem felejtelek el Benneteket.
Tolkien rajongóknak mára már tutira látniuk kellett a Hobbit első részét a mozikban. Én is ide számítom magamat (mármint a rajongók közé), így - mivel meg is fogadtam, hogy még a világvége előtt megnézem - még december 20-án este be is ültem rá másodmagammal. Amit kaptam,…..
Nos, a Mattel már létrehozta és tőlünk nyugatabbra meg is vásárolható, de addig is, amíg lesz egy vállalkozó szellemű vállalkozó, aki behozza kis hazánkba, a telefonodat egy R2D2 csengőhanggal felruházhatod.Az ingyen letölthető csengőhang MP3 formátumú, de gondolom, ez a tény…..
Szeretnéd letölteni ingyen a SMI City-t? Van rá lehetőséged, azonban sajnos meg kell, hogy mondjuk, demo verzión kívül más ingyenesen hivatalosan nem elérhető.Miért tüntetjük fel mégis a letöltő linket?Hát csak azért, mert ritka az olyan népszerű játék demója, ami annyira le…..
Nem tudom, hogy az oldal tényleg annyi letöltést tartalmaz e, mint amennyit a domain címében jelez, de tény, hogy rengeteg különböző legális és ingyenes letöltésre hívja fel a figyelmet.   Katt ide: 1001 INGYENES LETÖLTÉS ..
Több száz ingyen letölthető MP3 zenét összegyűjtő oldal a www.ingyen-mp3.hu  Aki még nem ismerte, nemrég átalakult a felülete, amivel sokkal kezelhetőbbé és tetszetősebbé vált. Ha legálisan is érdekel a zeneletöltés, akkor csak ajánlani tudom! :)www.ingyen-mp3.hu..
Ismered a Cisco céget?Számítógéphálózati eszközöket gyárt. Ezen a téren a legjobb (vagy leagálábbis a legismertebb) a világon. Nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy ingyen biztosít most Neked egy céges logóval ellátott pólót, csak a neved, címed (ahova küldi a pólót) és az…..
Ingyen Letölthető Twitter kisokos.Váraljay Gabriel elkészítette és ingyen letölthetővé tette azt a kézikönyvet, amely azért íródott, hogy bemutassa és kicsit be is tanítsa Neked, mi is az a Twitter, és hogyan kell hatásosan használni azt a szolgáltatást, amelyet a világ…..
Külügyi Közlöny eMagyarország Külügyminisztériumának hivatalos lapja ———————————————————— 815. nap 12:30 erep idő szerint (2010. február 12., 21:30) Tisztelt…..
Freebie 2010.02.13 16:44:31
Na, akkor rögtön egy másik tisztogató szoftvert is! Előfordult már, hogy a gépeden a különböző rendszer-, és szoftvermappák megteltek digitális szeméttel? Ha igen, akkor tapasztalatból tudhatod, hogy ezek átvizsgálása nem kis időt tud igénybe venni...Elhatározod, hogy…..
Többször előfordulhat, hogy valamilyen szoftverre már nincs szükségünk a számítógépünkön (mert ugye telepít az ember mindenfélét kipróbálásra), vagy egyszerűen csak meghibásodott, el kellett távolítani, és újratelepíteni.Az újratelepítéseknél okozhat gondot, ha már…..
Az egyik leggyakoribb szavacska, amit az Internetes keresőmotorba begépelnek.Mindannyian szeretjük az újdonságokat, az egyre újabb dolgokat, technikákat, technológiákat, amit magunkénak tudhatunk, lehetőleg minél olcsóbban.Mit olcsóbban?! Ingyen! :)Az Internet nagyon jó felület…..