Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mailon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére sikerült valamennyire regenerálnom magam vasárnap óta. Öreg vagyok én már az ilyen 24 órás programokhoz. Egész nap aréna, majd egész éjszaka SuperBowl. Azt hiszem, lett is egy komoly amerikaifutball-túladagolásom, aréna fociból biztosan. Igen tanulságos nap volt,…..
mailon 2010.02.11 19:12:43
@shark81handcatch:

Végre valaki a cápák közül! :) Leszögezném, én nem játékos vagyok, hanem a szolnoki csapat egyik szurkolója!

Szerencsétlen balesetem folytán csupán streamingen tudtam élvezni a meccseket, de ott nagyon! Minden tiszteletem a tiétek, nagyon szimpatikus játékot mutattatok. Viszont javasolnám, hogy tedd meg amit én, és nézd meg többször is a Soldierssel játszott meccsvideót. Több hatalmas bírói hiba történik, de ezek közül kettőt kiemelnék: 1.) Soldiers támadás, irányító passzol a Sharks endzoneba, ahol az elkapó sikeres elkapást visz véghez. Bíró emeli a kezét, mutatja a TD-t. Eltelik 2 másodperc, és a leghátul álló bíró hanyag mozdulattal eldog egy sárga"zoknit", mondván HOLDING offense! Végig látszik a pálya. Még összekeverhető szituáció sincs! Mindazonáltal ha holding történik, a bírónak azonnal kötelessége bedobni a sárgát, nem a játék eredményességétől függően!!!

2.) Sharks támad, irányító kiforog a zsebből, de már késő. Érkezik a Soldiers defense, és az egyik védő kiüti a kezéből a labdát, míg a másik földreviszi az irányítót. Szabad labda, melyet megszerez egy Soldiers játékos, mindez pedig az endzoneon belül történik. Ismét bírói hiba, de nem is értem hogyan lehet ez. A bírók TD helyett safety-t ítélnek.

Nézd meg. Én is megtettem több alkalommal is! Azután számolj. Mi lett volna a meccs végeredménye, ha meg is kapja a megcsinált pontokat a Soldiers?

Számszakilag nyertetek. Ha megteszed amit kértem, bizonyára lesz véleményed a dologról... valószínűleg, akkor is azt fogod mondani, hogy nyeretek, de azután tedd a szívedre otthona tükör előtt a kezed, és válaszold meg magadnak a kérdést: Valóban nyertetek?

Mindazonáltal nektek szurkoltam a döntőben! Sajnálom, hogy nem sikerült nektek!

Más!
A titans visszalépett. A közvetítésből nem derül ki miért! Itt olvastam sokmindent pro és kontra. Valaki megtenné, hogy röviden, összefoglalva leírná mi történt?

Köszönöm! :D
Pontosabban csak részben. A nem reprezentatív szavazás végeredménye azt mutatja, hogy szerintetek a Youngboys nyeri ma az aréna kupát. A szavazatok megoszlása a következő: Aréna szavazás eredménye Youngboys…..
Az előző posztom kommentjeit olvasva elgondolkoztam, mi lehet a hétvégi aréna kupán részt vevő csapatok erősorrendje és ez alapján milyen forgatókönyv várható. Az amerikaifutballban az a szép, hogy ezek az erőviszonyok bármikor borulhatnak egy meccsen, az aréna focira ez…..
mailon 2009.11.26 12:06:12
@Tigers #36: Az én értékelésem szerint mindenképpen döntőt fogtok játszani.

Mindettől függetlenül és a saját csapatomat várom a dobogóra! :)

Hajrá Soldiers! Mi kint leszünk páran, és szurkolunk nektek!