Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erősjellem

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig ő és a miniszterelnök is sokszor elmondják, hogy szülessen. És semmi. Érthetetlen. ..
A rendszerváltás utáni magyar politikatörténetben ritkán látni ekkora böszmeséget, mint amit legutóbb megengedett magának Németh Szilárd volt rezsibiztos, meg mindenféle pártököl betöltésére alkalmazott képviselő. Egy parlamenti bizottság rendes tagját nem akarja beengedni egy ülésre arra…..
Előre figyelmeztetlek, hogy most elgurult nálam a gyógyszer és a szövegben súlyos megállapításokat fogok tenni nem egyszer nyomdafestéket nem tűrő alpári stílusban. Számomra itt ért véget az akadémista díszmaszlag és a mindenhez ultraliberális megmagyarázósdi-belemagyarázósdi. Ha nem tetszik, akkor…..
Jelen videót kötelező megnéznie mindenkinek, aki kicsit is aggódik a saját, szerettei és az emberiség jövőjéért. Nem mondom, hogy felhőtlen szórakozás. De megígértük, hogy ezen a weblapon az IGAZSÁG-ot mutatjuk meg Neked, még akkor is, ha ez sokkoló vagy kellemetlen. Egyedül a…..
erősjellem 2009.11.26 23:38:17
MINDENKINEK !
Örülök, hogy értelmes emberekkel csetelhetek. Bocs a kezdeti szemétkedésért, de szándékos provokáció volt. Minden embert szeretek aki gondolkodik, hajlandó tanulni, meghallgat másokat, képes változtatni az álláspontján, ha több infót hall stb. Itt most küldök nektek egy csomó adalékot, nézzétek, lássátok, olvassátok és ki fog tisztulni a kép.
Látni fogjátok a 0,4 mmilliméteres csipet. Nézzétek meg a Lengyel EÜ miniszter és miniszterelnök "tökös" nemzetszeretö magatartását, látjátok majd az USA koncentrációs táborait ami még lakatlan, 1 éve hozták létre őket és mot 1.000.000 ember befogadására képesek. Látjátok majd az 500.000 legyártott műanyg koporsót. És még mást.. De ha kéritek még küldök hasonló dolgokat rengeteget, pl. a vírus hatásmechanizmusát kutatóintézeti leírásban, vagy az öbolháborús szidróma képeit tanulmányait (sokizületi gyulladás, epilepszia,neurológiai elváltozások amik nem ölnek azonnal. de pokollá válik az élet.
Amerikában többszázezer műanyag koporsó van legyártva !!!!!! Vajon miért ?
vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=39130476

www.hitachi.com/New/cnews/030902.html Ez egy fajta mikrocsip, de van másik !!!k
www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html),
info.kopp-verlag.de/news/amerikanische-konzentrationslager-fertig-und-einsatzbereit.html
thebirdflupandemic.com/
thebirdflupandemic.com/archives/1000-per-day-fine-and-30-days-in-jail-for-refusing-theswine-

docler.hu/video/126028 A világ leigázása
docler.hu/video/125268

sites.google.com/site/tempoparttempo/h1n1-ewa-kovacz-a-lengyel-egeszseguegyi-miniszter eZ ám a tökös csaj !!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=DMhc2mn84gQ De ilyen a lengyel miniszterelnök !!!!!!

docler.hu/video/126565?inviterId=null független járványügyi szakértő 3 perc (magyar feirattal)
neoltsal.blog.hu/2009/10/28/breaking_interju_jane_burgermeister_rel_video

www.youtube.com/watch?v=NO6Y1OOFKPk

Mit szóltok a mai hírekhez, hogy a cseh miniszterelnök bejelentett, hogy nem kérik a vakcinát, nem oltják az országot a kockázati prblémák miatt. A lengyelek csatlakoztak. CSAK MI VAGYUNk ILYEN HÜLYÉK ÉS ÖNGYILKOSOk !! Majd még írok