Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztividzsi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég mókás lenne Budapestről megoldani az angolfoci problémáját, hiszen a saját slamasztikánkból sem tudunk kimászni már évtizedek óta, de azért egy-két dolgot innen is észre lehet venni. Egy ilyen szintű bukás sosem egy konkrét eseményhez köthető, mi mégis a tegnapi meccs…..
Tegnap délután kettős jubileumhoz érkeztünk. A Portugália-Elefántcsontpart meccs előtt hangzott el tizedszer, hogy "ez már tényleg jó meccs lesz". Aztán tizedszer csalódtunk. Sokan igen nagyot, mások kisebbet. Északi szomszédaink a koradélutáni találkozón segítettek…..
sztividzsi 2010.06.16 10:51:13
@Walmer: én megnéztem a szlovén algír meccset. de azóta nem nézek tévét kora délután.
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
Olvasói nyomásra nem a Burn Notice legutóbbi epizódjával nyugtatom az idegeimet, hanem gyorselemzést nyomok, mindent a kedves kommentelőkért ugye.A gólunk gyorsan jött, Heskey azt csinálta, amiért a pályán van: letette a zsugát a nála ügyesebbeknek, ezúttal Gerrardnak, aki az első…..
sztividzsi 2010.06.12 22:01:29
@lalikirály: igen, és ahogy megbeszéltük, a trollokat nem etetjük!!!
Noha sokan az esti meccset várták nagyobb érdeklődéssel, gyorsan kiderült, hogy nem feltétlenül az a két csapat hiányozna a csoport radikális átstruktúrálása esetén. És az is kiderült, hogy az ázsiai játékvezetők meglepően jól felkészültek, valamint, hogy Rejtő Jenő…..
Persze nem feltétlenül Dél-Afrikából, bár talán ekkora szerencsénk is lesz. Ugyanakkor tudjuk, hogy sokan közületek nem Magyarországról, hanem sokkal szerencsésebb (azaz vb-résztvevő) országokból olvastok-kommentáltok bennünket. Most a ti segítségeteket kérjük ahhoz, hogy egy…..
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
sztividzsi 2010.06.06 18:53:33
A spanyol bajnokság utolsó fordulójában semmi meglepő nem történt, a Barcelona egyértelműen a legjobb csapat, amely az utóbbi 20 szezonból 10. alkalommal lett bajnok, míg a Real Madrid cím nélkül maradt, ami minden bizonnyal Manuel Pellegrini állásába kerül majd. Az egyetlen…..
Nehéz volna egyelőtlenebb párharcot elképzelni ma délutánra a Wembleybe, amikor az ereje teljében lévő, az angol futball csúcsára frissen visszakapaszkodott Chelsea találkozik az atomjaira hullott, bizonytalan jövőjű, tönkretett és szó szerint a mélybe süllyedt Portsmouthszal. A…..
sztividzsi 2010.05.16 14:18:46
@Rico1: jól van akkor, ezek szerint nem csak én láttam hogy az a karaut ott keménykedett. de megis kapta aztán.
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
sztividzsi 2010.04.28 12:08:38
@hauz: de az utána lévő állat becsúszás érdemelt volna sárgát, sőőőőt
Ezúttal bennszülött (native) szurkolókat kérdeztünk a tizenhárom gólt hozó, igazi meglepetés nélküli játéknapról, mely három csoportban továbbra sem válaszolta meg egyértelműen a legfontosabb kérdéseket. A D jelű szatyorban már csak az EL-ért megy a harc, de a többi…..
sztividzsi 2009.11.26 18:29:24
@Neil Blender: sokaknak piszkálja a csőrét, hogy ennyi elvert pénz után ennyire tellik. a zürichet azért még a liverpool is elfenekelte volna jobban, hát még ilyen kerettel.(jo azé mérget ne vegyél rá). amugy nyilvan én is unnam ha egy picit szimpatikusabb lenne a real.:)szori
sztividzsi 2009.11.26 18:34:03
@váév építők:
egyetértek
úgy gondolom, hogy Benitez mindenképpen megérdemelne még egy esélyt mielőtt mindenki leírná, úgy, hogy normális tulajai vannak a klubnak. kétemberes a csapat, ez igy van. akkor igazolni kéne--> na de 5 évre a jenkik 100millával akarják kiszurni a szemünk?cö
az más kérdés, hogy ha azt sikerülne normálisan (azaz nem egészen benitez elgondolása alapján) elkölteni akkor más lenne a szitu. (:
Moszkvában már javában nyüstölik egymást az érintettek a játéknap kevés érdekes meccse közül az egyiken, a másikon, Bordeaux-ban a szokásos időpontban kezdi meg a Bayern München idegeinek borzolását a Juventus, és a francia bajnok. A Wolfsburg az első német továbbjutó lehet…..
Mármint, hogy miért is esett ki. Ennek a se íze, se bűze csapatnak semmi keresnivalója a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, és ugyanez elmondható a látottak alapján az Interről is, bár lényeges különbség, hogy utóbbi azért valószínűleg ott lesz. Az Arsenal is…..