Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foghegy

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RepublicON Világcsavargók... 2015.09.15 20:57:42
Zene: Road: VilágcsavargóFotók: a világ legkülönfélébb hírügynökségeinek és sajtótermékeinek első találati fotói a "Szíria háború" és a "menekültek Magyarország" kifejezésekre. Köszönet értük!Mi a menekülőkkel vagyunk! ..
RepublicON Szembeköpés 2014.11.01 13:13:42
Ez az ország menthetetlenül korrupt és hazug, és sajnos olykor a kollektív amnéziában testet öltött ostobaságra is kifejezetten hajlamos. Most például örömünnepet jár a jókedv sokaknál, akik különben eddig a tetszhalott állapotában csak fizették és fizették az adót, hogy…..
RepublicON A TE hibád 2014.10.24 07:52:36
Az a baj, bazdmeg, hogy azt hiszed, ez nem a Te hibád. Pedig a tied. Te basztad el, amikor hagytad, hogy ne használd az agyad. Lehetne ezt szebben, finomabban is, de annak már nincs itt az ideje. Balfasz voltál, s hagytad, hogy kihasználják. Ki is használták. Még mielőtt szépen…..
Metallica – Beyond Magnetic (Universal) A Metallica azon kevés zenekarok közé tartozik, amelyek még képesek komoly vitákat gerjeszteni. Pró és kontra indulatos érvek hangoznak el egy-egy albumuk megjelenésekor, legutoljára ugyebár a Lou Reeddel közösen készített Lulu után.…..
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..